20 / 07 / 2024

akenerji elektrik izmir kemalpaşa doğalgaz santrali

akenerji elektrik izmir kemalpaşa doğalgaz santrali

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, Kemalpaşa Doğalgaz Kombine Çevrimiçi Santralinin üretim faaliyetinin 28.02.2014 günü itibarıyla durdurulması kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'dan yazılı olarak açıkladı...

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

İzmir'deki tarihi elektrik fabrikası arazisiyle birlikte satılıyor!

Alsancak’taki 91 yıllık tarihi elektrik fabrikası ve 11 dönümlük arazi yeniden satışa çıkarıldı.

İzmir Elektrik Fabrikası yeniden tasarlanıyor!

İzmir Elektrik Fabrikası, Yaşar Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yeniden tasarlandı.

Akasya AVM, Akenerji Elektrik ile anlaştı!

Akasya AVM için Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alınmasına ve bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verildi.

İzmir'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir'in Tire ilçesinde boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılan inşaat işçisi Musa Şipallioğlu hayatını kaybetti.

İzmir Aliağa'da elektrik kesintisi 1 Mart 2016!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 1 Mart Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Akiş GYO Akbatı AVMY için Akenerji Elektrik ile sözleşme imzaladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Akbatı AVYM için Akenerji Elektrik ile yeniden sözleşmesini yenilediğini açıkladı.

İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015!

Gediz Edaş İzmir İl Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle 11 Haziran 2015 Perşembe günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015...

İzmir Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak. Kesinti 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 4 Mayıs Pazartesi ve 5 Mayıs Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde uygulanacak.

İzmir Aliağa'da 4 günlük elektrik kesintisi olacak!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa’da 4 günlük elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisi, 19 Nisan, 20 Nisan,21 Nisan ve 22 Nisan günlerinde yaşanacak.

İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan 2015 son durum!

GEDİZ EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, İzmir'in birçok ilçesinde 2 gün boyunca periyodik olarak elektrikler kesilecek. İşte İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan son durum...

İzmir elektrik kesintisi 3 Nisan 2015 süresi!

GEDİZ EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, İzmir'in birçok ilçesinde 2 gün boyunca periyodik olarak elektrikler kesilecek. İşte İzmir elektrik kesintisi 3 Nisan 2015 süresi

İzmir'de Tire Biyogaz Elektrik Santrali projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Tire Biyogaz Elektrik Üretim A.Ş tarafından, ' Tire Biyogaz Elektrik Santrali ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

akenerji elektrik izmir kemalpaşa doğalgaz santrali Haberi

akenerji elektrik izmir kemalpaşa doğalgaz santrali


Akenerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizce, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi'nde kurulu olup T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan alınmış bulunan EÜ 468-4/527 numaralı elektrik üretim lisans altında halen dengeleme birimi olarak faaliyette bulunan Kemalpaşa Doğalgaz Kombine Çevrimiçi Santralimizin üretim faaliyetinin mevcut ve beklenen piyasa koşulları gözönüne alınarak 28.02.2014 günü itibarıyla durdurulması kararı...