19 / 05 / 2024

akenerji mem

akenerji mem

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, Mem Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş, Egemer Elektrik Üretim A.Ş ve Akkur Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi A.Ş'nin sermayeleri hakkında yazılı açıklamada bulundu...

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Bakanlık açıkladı! Memur emeklisinin maaş farkı ne zaman yatacak?

Memur emeklileri, yapılan zamlardan sonra maaş farklarının ne zaman yatacağı sorusunu merak ederken, açıklama Bakanlık tarafından geldi.  Enflasyon rakamlarına göre belirlenen zamlı maaşlar,  sosyal refah düzenlemesi ile yüzde 30 oranına yükseldi. Peki zam farkı ödemeleri ne zaman yapılacak?  Mem

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İncel, Metin Bilen ve Yusuf Müjdat Kaya ortaklığında kuruldu. 

Akasya AVM, Akenerji Elektrik ile anlaştı!

Akasya AVM için Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alınmasına ve bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Türkler hangi 5 nedenden balkondan uzaklaştı?

Emlak ve marketing şirketlerinin yaptığı araştırmalarda Türkler’in yüzde 80’i balkondan vazgeçmem dese de balkon kültürünün sona erdiği gözlemlendi. Mimar Funda Varlık ve İç Mimar Oya Çavdar, Türkler’i balkondan uzaklaştıran beş ana nedeni açıkladı.

Tolgahan Sayışman gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman, "Dizilerden kazandığınız tüm parayı gayrimenkule yatırdığınız doğru mu?" sorusuna "Evet doğrudur. Bu konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor." dedi.

Cem Oğuz: Deprem master planı şart!

Muhalif çıkışlarıyla dikkat çeken dünün İMO Başkanı, bugünün öğretim görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Cem Oğuz, “Siyaset hiç düşünmedim. Oda başkanlığını bir milletvekilliğine, bir belediye başkanlığına değişmem” dedi

Akiş GYO Akbatı AVMY için Akenerji Elektrik ile sözleşme imzaladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Akbatı AVYM için Akenerji Elektrik ile yeniden sözleşmesini yenilediğini açıkladı.

Ahmet Ümit Danışman: Elektrikte otomatik fiyatlamaya dönülsün!

Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, enerji oyuncularının en büyük riskinin kur hareketleri olduğunu söyledi. Firmanın, Erzincan Kemah’taki inşaatı süren HES dışında sıfırdan yeni bir proje hazırlığı yok.

Asla Vazgeçmem dizisindeki malikane 480 bin TL'ye kiralandı!

Başrollerni Tolgahan Şayışman ile Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin paylaştığı, 13 Şubat'ta Show Tv'de başlayacak "Asla Vazgeçmem"in ilk bölümü yaklaşık 2 milyon TL'ye mal oldu..

Akenerji Elektrik Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı.

akenerji mem Haberi

akenerji mem


Akenerji!den yapılan açıklama şöyle:


Sermayesinin %99,27972'i oranında hissedarı bulunduğumuz Mem Enerji  Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ("Mem") sermayesinin 71.500.000,00-TL'den 256.500.000,00-TL'ye arttırılmasından doğan rüçhan hakkımızın kullanılmasına ve Mem'in 185.000.000,00-TL olarak arttırılan sermayesine, hissemiz oranına tekabül eden 183.667.482,52-TL tutarında katılınmasına ve bu tutarın 113.000.000,00-TL tutarındaki kısmının Mem'deki mevcut alacağımızdan karşılanmasına, 70.667.482,52-TL tutarındaki kısmının ise nakden taahhüt edilmesine, nakden taahhüt edilen bu tutarın %25'inin bloke edilmesine, bakiyesinin ise Mem Yönetim Kurulu'nun alacağı kararlar dairesinde sermaye arttırımının tescil tarihinden itibaren en geç iki yıl içinde  ödenmesine karar verilmiştir.


Saygılarımızla,



Sermayesinin %99,9999944'u oranında hissedarı bulunduğumuz Egemer Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin ("Egemer") sermayesinin 135.000.000,00-TL'den 510.000.000,00-TL'ye arttırılmasından doğan rüçhan hakkımızın kullanılmasına ve Egemer'in 375.000.000,00-TL olarak arttırılan sermayesine, hissemiz oranına tekabül eden 374.999,979,18-TL tutarında katılınmasına ve bu tutarın...