20 / 07 / 2024

akenerjinin akka elektriki kapandımı

akenerjinin akka elektriki kapandımı

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, iştiraki olan ve tasfiye halindeki Akka Elektrik Üretim A.Ş.'nin terki ticaret edilerek feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yazılı bir açıklama ile duyurdu...

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Shaklo Metal Elektrik Malzemesi Makina Kırtasiye Alüminyum Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Akkaş tarafından kuruldu.

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Evon İnşaat Metal Hırdavat Ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evon İnşaat Metal Hırdavat Ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akkaş tarafından kuruldu.

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

Filistinliler Tel Aviv’in 50 bin konutu yıkım politikasını protesto etti!

İsrail vatandaşı Filistinliler, Tel Aviv yönetiminin Akka kentine bağlı Nahaf beldesinde yıkım kararına tepki gösterdi. 

Frd İnşaat Plastik Otomotiv Kimyevi Maddeler Tekstil Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Frd İnşaat Plastik Otomotiv Kimyevi Maddeler Tekstil Medikal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Akkaş tarafından kuruldu.

Akkas Theisen Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkas Theisen Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Akkaş tarafından kuruldu.

Akka Technologies Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

Akka Technologies Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 280 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Akka Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

 Akka Mühendislik Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancar Akyol ve Cengiz Kaleli ortaklığında kuruldu. 

Öz Akkaş İnşaat Gıda Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akkaş İnşaat Gıda Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Celal Akkaş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

akenerjinin akka elektriki kapandımı Haberi

akenerjinin akka elektriki kapandımı


Akenerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Üzerinde herhangi bir lisans bulunmayan ve gayrı faal haldeki, Şirketimiz iştiraklerinden, Tasfiye Halinde Akka Elektrik Üretim A.Ş.'nin 24.12.2013 tarihinde gerçekleşen 2012 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, Şirketin 01.11.2012 tarihinden beri devam eden tasfiyesinin tüm işlem ve yasal şartlarının tamamlanmış olması dikkate alınarak, şirket tasfiyesinin toplantı günü olan 24.12.2013 tarihi itibariyle sona erdirilmesine, tasfiye artığının pay sahiplerine payları nispetinde dağıtılmasına, şirketin terki ticaret ederek feshine ve şirketin kapanması için gerekli resmi ve tüzel kuruluşlardan terkininin yapılmasına karar verilmiş olup, işbu karar 25.12.2013 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil...