06 / 05 / 2024

Akfen Esentepe Projesi

Akfen Esentepe Projesi

Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim için 0212 272 02 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Akfen İnşaat imzası taşıyan proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek.

Akfen İnşaat Esentepe kentsel dönüşüm projesinin ilk görselleri!

Akfen Holding, Şişli Esentepe'de Kore Şehitleri Caddesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Ofis, konut, iş merkezleri ve rekreasyon alanlarının olacağı Akfen Esentepe projesinde hak sahipleriyle görüşmeler sürüyor...

Akfen GYO Loft Iasos projesi için düğmeye basıldı! Yapı ruhsatları alındı!

Akfen GYO Muğla Kıyıkışlacık'ta hayata geçirilecek Loft Iasos projesinin ruhsatı alındı. İşte ayrıntılar...

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi! 

Avrupa Konutları Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte ön talep sürecinin başladığı Avrupa Konutları Esentepe projesi...

Avrupa Konutları Esentepe nerede? 

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ön talep süreci toplayan Avrupa Konutları Esentepe projesi ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Akfen Esentepe Projesi Haberi

Akfen Esentepe Projesi

Akfen Esentepe Projesi'nde emsal değerinden gelen inşaat artışının yüzde 50'lık kısmı yatırımcıda, yüzde 50'lik kısmı ise hak sahibinde kalacak. 


Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim numarası 0212 272 02 05 olarak belirlendi. Proje “Business Park” konseptiyle, kentsel dönüşüm kapsamında geliştiriliyor. 


Akfen Esentepe Konutları İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de, 62 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Projede konutların ruhsat alımı itibariyle 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 




Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim

Adres: Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi Engin İş Hanı :31 34394 Zincirlikuyu İstanbul

Tel: 0212 272 02 05

Web: www.yenikoresehitleri.com

Özge...