13 / 05 / 2024

akfen gayrimenkulün aldığı ödüller

akfen gayrimenkulün aldığı ödüller

Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Ruslar, Türkiye'den sonra İspanya'da da rekor sayıda emlak satın aldı!

Rusya vatandaşları gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ruslar İspanya'da konut yatırımında 2023'ün ilk altı ayında son 10 yılın rekorunu kırdı. Türkiye'den ise 713 konut satın aldı.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesinin ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Balıkesir Altıeylül projesinin ruhsatını aldığını belirtti. 

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Akfen Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akfen Gayrimenkul'ün 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi 6 milyar 500 milyon TL'ye çıkarıldı.

Evliyken alınan gayrimenkulün paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde evliyken alınan gayrimenkulün eşe ve çocuklara paylaşımının nasıl olacağını kaleme aldı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Akfen Gayrimenkul, Gar AVM projesine ortak oldu!

Akfen Gayrimenkul, geçtiğimiz yıl tartışma konusu olan Kadıköy’deki Gar AVM projesini yapan Fıratcan İnşaat’a ortak oldu. 193 milyon liralık projeyi hayata geçirecek olan Fıratcan İnşaat’ın yüzde 51’i için Akfen, 59 milyon lira ödeme yaptı.

akfen gayrimenkulün aldığı ödüller Haberi

akfen gayrimenkulün aldığı ödüller

 "Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla hazırlanan Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, iletişim alanının mükemmellik standartlarını belirlemek amacıyla MerComm kuruluşu tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenen Galaxy Ödülleri sahiplerini buldu. "Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla hazırlanan Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, aralarında ABD, Kanada, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, italya ve Türkiye'nin de bulunduğu ve 22 ülkeden 600'den fazla başvurunun yapıldığı Galaxy Ödülleri 2014te Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül'ün sahibi oldu. Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, Türkiye'de şehir otelciliğine yatırım yapan ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda bulunduklarını...