30 / 04 / 2024

Akfen GYO şehir rehberi 2014

Akfen GYO şehir rehberi 2014

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor..

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO 2016 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Akfen GYO Mart 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Mart 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı.

Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı.

Akfen GYO yönetici atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO yönetici atama bildirisini yayınladı.

Akfen GYO'dan bağlı ortaklık devri açıklaması!

Akfen GYO bağlık ortaklık devriyle alakalı olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Akfen GYO Şubat 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Şubat 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akfen GYO şehir rehberi 2014 Haberi

Akfen GYO şehir rehberi 2014

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.


Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.


3 ülke, 14 şehir


İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide) olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili...