10 / 05 / 2024

Akfen Holding doğançay hes 2 projesi onaylandımı

Akfen Holding doğançay hes 2 projesi onaylandımı

Akfen Holding A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Doğançay HES 2 projesi onaylandı. İşte, Akfen Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama..

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Doğançay Ripajı 2020 sonunda açılacak!

Doğançay Ripajı, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını müjdeledi...

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Akfen Holding Doğu'daki fırsatları değerlendirecek!

Akfen Holding'in genç kuşak temsilcileri Pelin ve Selim Akın, 15 Temmuz darbe girişimini ve Moody's'in not indirimini değerlendirdi: "Çok net söyleyebilirim ki bizde 'pause' yok. Daha çok çalışacağız. Hükümetin attığı çok fazla adım da var. Doğu'daki fırsatlarla ilgileniyoruz."

İzmit Doğan Mahallesi'ndeki inşaat tehlike saçıyor!

İzmit Doğan Mahallesi 8’inci ve 10’uncu Sokak sakinleri, yaklaşık 4 ay önce başlatılan inşaatın can güvenliklerini tehdit ettiğini ileri sürüyor. İnşaattan düşen parçaların evlerinin çatılarından içeri girdiğini söyleyen mahalle sakinleri, konuyu yetkililerin araştırmasını istiyor.

Akfen Holding doğançay hes 2 projesi onaylandımı Haberi

Akfen Holding doğançay hes 2 projesi onaylandımı

Akfen Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Akfenhes Yatırımları ve Enerji Üretim A.Ş.'nin bağlı ortaklığı Elen Enerji Üretimi San. Tic. A.Ş.'nin, Sakarya ilinde bulunan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından verilen EÜ/1188-4/856 lisans numaralı, 15,1 MW kurulu güç kapasitesine sahip 3 üniteden oluşan DOĞANÇAY HES 2 Projesi'nin toplam 10,1 MW kurulu güce sahip 2 ünitesinin T.C. Enerji Bakanlığı tarafından 29.08.2014 tarihinde geçici kabulü yapılmış ve santral mevzuata uygun olarak 24:00 itibarıyla ticari enerji üretimine başlamış olup, yıllık 59 GWs elektrik üretmesi beklenmektedir. 


Şirketimiz Akfen Holding A.Ş., yatırım programına uygun şekilde HES santrallerini ticari enerji üretimi için devreye almaya devam etmekte olup, 29 Ağustos 2014 tarihi itibarıyla, bağlı ortaklıkları vasıtasıyla faaliyet gösterdiği 10 hidroelektrik santralinde toplam 154,6 MW kurulu...