09 / 05 / 2024

Akfen Holding yönetim kurulu üyelerini seçti mi

Akfen Holding yönetim kurulu üyelerini seçti mi

Akfen Holding Yönetim Kurulu görev dağılımı ve üst yönetim atanmasına dair yönetim kurulu kararını açıkladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Hamdi Akın olarak seçildi.

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Akfen Holding'ten iki yeni şirket! 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iki yeni şirket yatırımına imza attı. Akfen Holding, Şişli'de toplam 82 milyon 761 bin 692 TL'ye iki yeni şirket kurdu. İşte o iki şirket ile ilgili merak edilenler... 

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Akfen Holding yönetim kurulu üyelerini seçti mi Haberi

Akfen Holding yönetim kurulu üyelerini seçti mi

Akfen Holding Yönetim Kurulu görev dağılımı ve üst yönetim atanmasına dair yönetim kurulu kararını açıkladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Hamdi Akın olarak seçildi.


AÇIKLAMA:

Şirketimizin 11.05.2016 tarih ve 2016/21 sayılı Yönetim Kurulu Kararı uyarınca; Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hamdi Akın'ın, Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Selim Akın'ın, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Azası olarak İrfan Erciyas'ın, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi olarak Pelin Akın'ın, Şirketimiz Genel Müdürü olarak İbrahim Süha Güçsav'ın, Şirketimiz Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Sıla Cılız İnanç'ın ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Hüseyin Kadri Samsunlu'nun, iş bu tarihten itibaren 1 (bir) yıl süre ile atanmasına karar verilmiştir.


Söz konusu karar, 11.05.2016 tarihinde Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde tescil...