27 / 04 / 2024

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 



Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeyeceklerini ve çeşitli alanlarda 910 milyon dolarlık yatırımı hayata geçireceklerini aktararak, yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu belirtti.

910 MİLYONLUK YATIRIMI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, yatırım planlarında aksama olmadan devam edeceklerini vurgulayarak '2023 yılında Mersin Limanı, Acacia Maden İşletmeleri, Akfen Yenilenebilir Enerji ve Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı öncülüğünde önemli yatırımların tamamlandığına dikkat çekti.

Belirsizliklerin zirve yaptığı son 2 yılda 260 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıklayan Akın, 2024 ve 2025 yıllarında da yine yatırımlarına ara vermeden ve çeşitli alanlarda 910 milyon dolarlık yatırımı hayata geçireceklerini açıkladı. 

Akfen GYO nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

REKOR ARTIŞLAR OLDU

Selim Akın, 2023 yılı başından bu yana  her alanda rekor artışlar yapıldığına vurgu yaptı. Şirket genelinde sabit getirili projelere odakladıklarını ve yıllık 50 milyon dolarlık kira geliri getirecek bir modeli hayata geçirmek istediklerini açıkladı.

Akın ''Bu kapsamda Akfen GYO olarak şu anda yapımına devam ettiğimiz Söğütlüçeşme Tren İstasyonu Viyadük Yapımı ve Çevre Düzenleme İşi projemizdeki alanı Türkiye’de ilk olacak bir konseptle yeme - içme merkezi haline dönüştüreceğiz.

Yine Akfen GYO çatısı altında Bodrum Yalıkavak Villa Projesi ve Kıyıkışlacık Turizm Projesi gibi yatırımlarımız devam ederken, İstanbul’da Tuzla ve Ankara’da da Esenboğa’daki yeni otel yatırımlarımız da tamamlanacak” ifadelerini kullandı. 

YILLIK KİRA HEDEFİ 50 MİLYON DOLAR!

Selim Akın, “2023 yılı başından bu yana bu adımlarımızın karşılığını her alandaki rekor artışlarla almayı başardık. Bu şirketimizde sabit getirili projelere odaklanıp, yıllık 50 milyon dolarlık kira geliri getirecek bir modeli hayata geçirmek istiyoruz.'' dedi.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Geri Dön