22 / 05 / 2024

Akfen İnşaat Eskişehir Şehir Hastanesi

Akfen İnşaat Eskişehir Şehir Hastanesi

Akfen İnşaat, Eskişehir Şehir Hastanesi yatırımı için Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası ile finansman anlaşması imzaladı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Eskişehir Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Eldemir, şu ana kadar 5 şehir hastanesinin açıldığını söyledi.

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Akfen İnşaat Eskişehir Şehir Hastanesi Haberi

Akfen İnşaat Eskişehir Şehir Hastanesi

Isparta, Eskişehir ve Tekirdağ Şehir Hastanelerinin yatırımını üstlenen Akfen İnşaat, Eskişehir Şehir Hastanesi için Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası ile 18 yıl vadeli 344 milyon Euro’luk bir proje finansmanı anlaşması imzaladı. 3 ay gibi çok kısa bir süre içerisinde tamamı Türkiye’den 2 bankadan sağlanan finansman kaynağıyla hayata geçecek projede, 1081 yatak kapasiteli hastanenin 2017 yılı sonunda Sağlık Bakanlığı'na teslim edilmesi hedefleniyor.


Üstyapı, altyapı, çevre koruma, konut ve komple havalimanı inşaatı alanında birbirinden nitelikli birçok projenin altında imzası bulunan Akfen İnşaat, taahhüt ve altyapı sektöründeki 40 yıllık deneyim ve uzmanlığını Isparta, Eskişehir ve Tekirdağ Şehir Hastaneleri ile sağlık sektörüne taşıyor. Sağlık Bakanlığı'nın Kamu-Özel İşbirliği (PPP) modeliyle, Türkiye’ye kazandırmak istediği enerji verimliliği yüksek, deprem izolatörlü, dijital özellikli "akıllı hastaneler” projesi olan...