17 / 05 / 2024

Akfen İnşaatın kaç şirketi var

Akfen İnşaatın kaç şirketi var

160 şirketiyle 1 milyar 587 milyon TL ciro yapan Akfen Holding, son yıllarda inşaatta önemli projeler gerçekleştiriyor.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Gümüş bugün kaç lira? 11 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş, dün güne 12,35 liradan başlarken, Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükseldi. Peki gümüş bugün kaç lira oldu?

Altın gümüş düştü, platin arttı! Platinin gramı bugün kaç lira?

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne düşüşle başlarken platin bugün kaç para?

Dolar güne sakin başladı! Dolar kuru bugün kaç lira?

Dolar kuru geçen hafta güne Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişle başladı. Bugün ise yatırımcılar döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 3 Mart 2022 dolar ve euro fiyatları...

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

Dolar kuru geçen hafta Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişle başladı. Bugün ise yatırımcılar döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 28 Şubat 2022 dolar ve euro fiyatları...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Geredeli tarafından kuruldu.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Akfen İnşaatın kaç şirketi var Haberi

Akfen İnşaatın kaç şirketi var

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın oğlu Selim Akın, holdingde yönetim kurulu başkan vekilliğinin yanı sıra Akfen İnşaat'ın da yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. 2006 yılında İngiltere'de Surrey Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Akın, iş hayatına Akfen Holding'in muhasebe departmanında başladı. Ardından proje geliştirme ve finansman departmanlarında görev yaptı. Grup farklı sektörlerde faaliyet gösterdiği için bugüne kadar birçok konuda çok önemli tecrübeler edindiğini belirten Selim Akın, "Örneğin Araç Muayene İstasyonları'nın özelleştirilmesi ve finansmanı, Mersin Limanı'nın özelleştirilmesi ve finansmanı, Akfen Holdingin halka arz ve tahvil ihracı gibi önemli operasyonlarda görevler aldım. Ama en çok inşaat sektöründe tecrübemin olduğunu söyleyebilirim" diyor. 


160 şirketiyle 1 milyar 587 milyon TL ciro yapan Akfen Holding, son yıllarda inşaatta önemli projeler gerçekleştiriyor. Loft markasıyla yapılan bu...