07 / 05 / 2024

akfen mersin yatırımı

akfen mersin yatırımı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akfen Holding ve Mersin Uluslararası Limanı (MIP) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a, Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmaya ve isminin de ‘MIP Mersin İdmanyurdu’ olarak devam ettirme çağrısında bulundu.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Akfen GYO'nun 555.3 milyon TL'lik sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakit karşılığı ve yüzde 161,13726 oranında olmak üzere 555 milyon 353 bin 668 TL artışla 900 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin başvurusu SPK tarafından onaylandı.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Müteahhitlikte yatırım ortamları iyileşmeli!

Müteahhitlik, Türkiye'nin ekonomisinin büyümesine katkı veren sektörler arasında yer alıyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, ülke ekonomisini büyütecek yatırımların yapılabilmesi için de yatırım ortamının iyileştirilmesi gerektiğini söylüyor.

Akfen GYO Kasım 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kasım 2020 aylık yatırımcı raporunu yayınlandı. 

Akfen Holding'ten gayrimenkule ve şehir hastanelerine 6.8 milyar TL yatırım!

Akfen Holding, her şeye rağmen “yatırıma devam” eden gruplardan. 2021 sonuna dek 8 milyar TL'lik bir yatırım planlanıyor. Holding, 2018 ve 2019'da enerji, gayrimenkul, maden, turizm ve şehir hastanelerine 6,8 milyar TL yatırım yaptı...

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Akfen GYO Mart 2020 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mart 2020 Aylık Yatırımcı Raporunu KAP'ta yayınladı...

Akfen GYO Şubat 2020 Yatırımcı Raporu!    

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şubat 2020 Yatırımcı Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Akfen GYO Ocak 2020 Yatırımcı Raporu!    

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ocak 2020 Yatırımcı Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Akfen GYO Aralık 2019 Yatırımcı Raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aralık 2019 Yatırımcı Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

akfen mersin yatırımı Haberi

akfen mersin yatırımı

Mersin Limanı’nın yeni terminal açılış töreni bugün gerçekleşti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın da katıldığı Mersin Limanı’nın yeni terminal açılışı töreninde, Mersin’in her geçen gün gelişip büyüdüğünü söyledi.  Mersin, Allah’ın özenerek yarattığı sadece kağıt üzerinde değil, uygulamada da gördüğü üzere konumuyla bir yer yüzü cenneti olduğunu ifade eden Kocamaz, “Bizler de bu kente hizmet etmekten, bu kentte yaşayan insanları ve onların müşterek ihtiyaçlarını ortadan kaldırmaya gayret etmekten çok büyük onur duyuyoruz” dedi. Araştırmalara göre, Mersin’in bir numaralı probleminin işsizlik, hemen arkasından da trafik sorununun geldiğini aktaran Kocamaz, “Bunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bur gayret içerisindeyiz. Mersin’in anayasası diye tabir edilen imar planıyla ilgili adımları...