23 / 07 / 2024

Akfen ortaklık birleştirme

Akfen ortaklık birleştirme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Bağlı Ortaklık Birleşme Kararının açıkladı.

Tapu birleştirme işlemi nasıl yapılır? Tapu birleştirme için gerekli belgeler nelerdir?

Tapuda tevhit işlemi, tapu kütüğünde ayrı olarak belirtilen taşınmazların birleştirilmesi, tek bir parsel halini alması olarak ifade ediliyor. Peki, tapu birleştirme işlemi nasıl yapılır? Tapu birleştirme için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Tapu birleştirme harcı 2022 ne kadar?

Tapu kütüğünde yapılabilen işlemlerden biri de tevhit yani birleştirme olarak karşımıza çıkıyor. Bu işlem için taraflar ne kadar masraf öder? Tapu birleştirme harcı 2022 ne kadar?

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

THY Havaalanı Gayrimenkul'den ortaklık açıklaması!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi KAP'ta havalimanlarında yatırım amaçlı ortaklık için araştırmalar yapıldığını açıkladı.

Akiş GYO ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellendi!

Akiş GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellemesinde bulundu...

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik'in tasfiyesiz ve bir bütün halinde Akfen Holding'e katılması suretiyle birleşmesine karar verildi. 

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik birleşiyor.

Deniz GYO'dan ortaklık davası bildirisi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO ortaklık davası bildirisini yayınladı. 

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın ortaklık oranları!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.,Kuyaş Büyükartı İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin ortaklık oranlarını yayınladı. 

Akiş GYO ortaklık davası için tarih belirlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada ortaklık davası için duruşma tarihi belirlendi.

İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yeni ortaklık yapısını açıkladı. İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı...

Tapu birleştirme harcı 2017!

Tapu birleştirme işlemi olan tevhit işlemi; tapu sicilinde ayrı kayıtlı ve birbirine bitişik birden fazla taşınmaz malın tek bir parsel halini alması işlemi olarak tanımlanıyor.

Atakule GYO'dan ortaklık davasında son durum açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada ortaklık davası bildirisini hakkında açıklama yaptı.

Akfen ortaklık birleştirme Haberi

Akfen ortaklık birleştirme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;

15.12.2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda, European Bank For Reconstruction and Development (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ("EBRD")'nin, Şirketimiz Akfen Holding A.Ş. ("Akfen Holding" veya "Şirketimiz")'nin bağlı ortaklığı olan; hidroelektrik üretim santrali yatırımı yapan özel amaçlı şirketlere sahip Akfenhes Yatırımları ve Enerji Üretim A.Ş. ("Akfenhes"), rüzgar enerjisi santrali yatırımları yapmakta olan özel amaçlı şirketlere sahip Akfenres Rüzgar Enerjisi Yatırımları A.Ş. ("Akfenres") ve güneş enerjisi santrali yatırımları yapmakta olan özel amaçlı şirketlere sahip Karine Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ("Karine GES")'ne yatırım yapması ile ilgili görüşmelerin sonuçlandığı ve bu çerçevede 14 Aralık 2015 tarihinde, EBRD ile Şirketimiz, Akfenhes, Akfenres, Akfen Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş.  ("Akfen Toptan") ve Karine GES arasında, Subscription...