14 / 05 / 2024

akfen yönetim kurulu

akfen yönetim kurulu

Akfen Holding A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Hamdi Akın, yönetim kurulu başkan vekili ise Selim Akın oldu...

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu üyeleri...

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Akfen GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Akfen GYO 25 Mart 2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak Halil Eroğlu, Adnan Aydoğan, Ahmet Ertürk ve Hüseyin Yılmaz'ı seçti.

İbrahim Süha Güçsav, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Süha GÜÇSAV seçildi.

Akfen GYO, yönetim kurulu kararını açıkladı!

Akfen, Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Mustafa Keten'in, daha önceki görev süreleri hesaba katılmaksızın işbu tarihten itibaren bir yıl süre ile atanmasına karar verdi.

Hamdi Akın yeniden Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu görev dağılımı ve üst yönetim atanmasına dair yönetim kurulu kararını açıkladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Hamdi Akın olarak seçildi.

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu görev dağılımı ve üst yönetim atanmasına dair yönetim kurulu kararını açıkladı. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası İbrahim Süha Güçsav seçildi.

akfen yönetim kurulu Haberi

akfen yönetim kurulu

Akfen Holding A.Ş. yönetim kurulu görev dağılımı ve üst yönetima atanmasına dair yönetim kurulu kararını açıkladı;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin 30.05.2013 tarih ve 2013/18 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hamdi Akın' ın, Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Selim Akın' ın, Şirketimiz Murahhaz Aza' sı olarak İrfan Erciyas' ın, Şirketimizin Sorumlu Genel Müdürü olarak İbrahim Süha Güçsav' ın, Şirketimiz Genel Müdür Yardımcıları olarak Sıla Cılız İnanç ve Hüseyin Kadri Samsunlu' nun, daha önceki görev süreleri hesaba katılmaksızın iş bu tarihten itibaren 1 (bir) yıl süre ile atanmasına karar...