20 / 05 / 2024

AKG 2015 yatırımları

AKG 2015 yatırımları

AKG, Türkiye’de stratejik bir yatırımı daha bu yıl faaliyete geçiriyor. Firma, 3 milyon euroya mal olacak CAB lehim fırınlarını haziran itibarıyla hizmete alarak, üretimini yüzde 100 yerlileştirmeyi planlıyor.

Mesut Akgül: Dönüşümde örnek ilçeyiz!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. Başkan Akgül toplantıda yaptığı açıklamada dönüşümde örnek ilçe olduklarını söyledi...

TSKB 63 projeye yaklaşık 415 milyon dolar finansman desteği sundu!

TSKB Genel Müdür Yardımcısı Burak Akgüç, "2015 yılının sonuna kadar toplam 38 firmanın 63 projesine yaklaşık 415 milyon dolar finansman desteği sunduk" dedi.

Midyat İmar Müdürlüğü 2015 faaliyet raporunu açıkladı!

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Akgün, 2015 yılı içerisinde yapılan çalışma ve işlemler neticesinde belediye bütçesine 6 Milyon 10 bin TL gelir sağlandığı açıkladı.

AKG Gazbeton, BATIMAT Paris 2015’e katılıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, uluslararası alanda önemli bir platform olan BATIMAT Paris 2015’te, zengin ürün yelpazesi ile yer alacak.

Hasan Akgün: İstanbul 2015'te su sıkıntısı yaşamayacak!

Büyükçekmece Barajı’nda en düşük seviyelerde bulunan su seviyesi İstanbul’u etkisi altına alan karın erimesiyle birlikte doldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul’un 2015’te su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

Hasan Akgün, Büyükçekmece projelerini anlattı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP'nin çalışma toplantısında 2015 yılında hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projelerini anlatarak deneyimlerini paylaştı. Akgün, '' Dünya kenti olacağız '' dedi.

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2015 yılında tamamlanacak!

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2015 yılı ortalarında tamamlanması öngörülüyor. Hastane, 300 yatak kapasitesi ile Beylikdüzü ve çevre ilçelere son teknolojili donanımı ile hizmet verecek.

Bursa 2015 'te İpek Yolu Şehirleri'ne ev sahipliği yapacak!

Güney Kore’nin Yeosu kentinde gerçekleştirilen Dünya 8. İpek Yolu Şehirleri Belediye Başkanları Forumu’nun sonuç bildirgesine göre tarihi ipek yolu şehirlerinin belediye başkan ve yöneticileri 2015 yılında Bursa’da toplanacak.

Maltepe Vazo Kule Evleri'nde 347 bin TL'ye! 2015'te teslim!

Teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Vazo Kule projesi, Dap Yazı imzasıyla hayata geçiriliyor. Vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

Sakarya'nın yeni stadı 2015 'te hizmete girecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından, yeni Cami Bulvarı bitiminde yapımına başlanan yeni stat inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Stadın 2015 'in ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı 9-12 Nisan 2015'te gerçekleştirilecek!

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, 9-12 Nisan 2015'te sektörü 14'üncü kez bir araya getirecek. İki yılda bir düzenlenen fuara, çok sayıda yerli ve yabana firmanın katılması bekleniyor.

Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye çevrilme talebi, 2015 yılından sonraya kaldı!

Darbeler ve OHAL döneminde işkence olaylarının yaşandığı Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye çevrilme talebi, 2015 yılından sonraya kaldı. Cezaevinin yıkılmak yerine müzeye dönüştürülmesi talebi geçtiğimiz aylarda TBMM'ye sunuldu...

Fadıl Akgündüz 'Caprice Gold'a haciz geldi' haberlerine açıklık getirdi!

Fadıl Akgündüz, Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi'nin eski ve yeni yönetimi arasındaki çekişmeler nedeniyle Caprice Gold'taki bazı devre mülklerin haciz konusu olduğunu ancak bunun toplam içerisinde çok küçük bir yer tuttuğunu söyledi.

AKG 2015 yatırımları Haberi

AKG 2015 yatırımları


Dünyanın önde gelen radyatör ve soğutucu üreticisi Alman AKG, iki yıl önce üretime başladığı Türkiye’de stratejik bir yatırımı daha bu yıl faaliyete geçiriyor. Firma, 3 milyon euroya mal olacak CAB lehim fırınlarını haziran itibarıyla hizmete alarak, üretimini yüzde 100 yerlileştirmeyi planlıyor. 


AKG Group, Kemalpaşa’da Mart 2012’den bu yana üretim yapan tesisini, sadece Türkiye değil, Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri için de üretim merkezi olarak görüyor. AKG Grubu radyatör, yağ soğutucu, intercooler ürün portföyü ile iş makineleri, kompresör, savunma sanayi araçları, demiryolu araçları, tarım ve orman araçları, elektronik sanayi, hidrolik sistem üreticilerinin dünyadaki en büyük tedarikçisi konumunda. AKG Türkiye, İzmir tesislerine eklediği 3 bin metrekarelik yeni bina ile toplam kapalı alanını 14 bin 500 metrekareye çıkardı. 2014’ü yüzde 80 gibi dikkat...