04 / 05 / 2024

akg gaz beton bau fuarı

akg gaz beton bau fuarı

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, bu yıl 14-19 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşen dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih 2013’e katıldı.

İngiltere'de okullar beton sorunu nedeniyle kapatılıyor: Gaz beton riski nedir?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, İngiltere'de 100'den fazla okul, gerekli güvenlik önlemleri alınana kadar özel bir beton türüyle inşa edilmiş binalarını kullanamayacakları konusunda bilgilendirildi.

Akfuz Demir Beton Matbaa İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akfuz Demir Beton Matbaa İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Akgün tarafından kuruldu.

Akgün Beton Trakya'da inşaatlara malzeme veriyor!

Tekirdağ ve Çorlu’da hazır beton ve inşaat malzemesi dendiğinde akla Akgün Beton geliyor. Metin Akgün, kendisini ziyaret eden Gazeteci Necmi Işıksal’a firması hakkında bilgiler verdi.

AKG Gaz Beton Brigitte Weber’i İzmir'e getiriyor!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gaz beton, Ülkemizde ses getiren projelere de imza atan Brigitte Weber’i İzmir’deki söyleşide sektör temsilcileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Termik santralin atık külünden inşaat malzemesi yapıldı!

Çanakkale'de bir grup bilim insanı, termik santralinin atık külünden, "tuğlaya göre daha hafif, deprem anında insanlar ve eşyalara daha az zarar vereceği" öngörülen gaz beton yapı malzemesi üretti.

Termik santralin atık külünden inşaat malzemesi üretildi!

Çanakkale'de, üniversite laboratuvarında yürütülen çalışmalarda, termik santralin atık külünden gaz beton yapı malzemesi imal edildi. Tuğlaya göre daha hafif yapı malzemesi deprem zararını azaltacak; çevre kirliliğini önleyecek.

Santral külünden inşaat malzemesi üretildi!

Çanakkale'de bir grup bilim insanı, termik santralin atık külünden, "tuğlaya göre daha hafif, deprem anında insanlar ve eşyalara daha az zarar vereceği" öngörülen gaz beton yapı malzemesi üretti...

Türk Ytong Kocaeli fabrikası dünyanın ilk yeşil Ytong tesisi olacak!

Gaz beton üretiminin Türkiye’deki lider kuruluşu Türk Ytong, Çatalca’da inşaatı süren yeni fabrikası ve Bilecik tesisinde gerçekleştireceği kapasite artışı ile dünyanın en büyük Ytong üreticisi olacak.

Dış cephe izolasyon sıvası nedir?

Dış cephe izolasyon sıvası nedir?: İç ve dış cephelerde tuğla, gaz beton, bims, briket duvar vb. yüzeylere uygulanabilen, yapışma ve rahat uygulama olanağı sağlayan bir maddedir...

Ytong 50 yılda 1.5 milyon konutun duvarını ördü!

50 yılda 1.5 milyon konutun duvarını ördü 1955 yılında İstanbul Hilton Oteli inşaatında şantiye şefi olarak çalışırken gaz beton Ytong ile Türkiye'yi tanıştıran Bülent Demiren'in kurucusu olduğu Türk Ytong 50'nci yaşını kutluyor...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Yıkımları öne çekelim!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Selimpaşa'dan Kumburgaz'a kadar olan 8 kilometrelik sahilde 70'li yıllarda birbirine bağlı olmayan münferit kolonlar üzerine siteler yapılmış. O sitelerde elimle beton koparıyorum" diyor

THBB: 2011'de 350 hazır beton tesisi kontrolden geçti!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güleryüz: "1996 yılında sadece 32 hazır beton tesisi ve 3 milyon metreküp beton KGS denetimlerinden geçerken, geçen yıl 350 hazır beton tesisi ve yaklaşık 60 milyon metreküp beton üretim yerinde denetlendi" diye konuştu

Niğbaş Niğde Beton 27 Şubat'ta halka açılıyor!

Işıklar Holding bünyesindeki, hisseleri İMKB'de işlem gören Çemaş Döküm'ün yüzde 95.30'una sahip olduğu Niğbaş Niğde Beton Sanayi, kuruluşunun 42'nci yılında halka arz olacak

akg gaz beton bau fuarı Haberi

akg gaz beton bau fuarı

Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 41 ülkeden 2 bin 60 katılımcı firmayla 14 – 19 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleşen BAU Münih Fuarı, sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Türkiye, fuara 35 firma ile katılarak, firma sayısına göre, Almanya, İtalya, Belçika, İsviçre ve Avusturya’nın ardından en çok sayıda firma ile temsil edilen ülkelerden biri oldu.

Önceki yıllardan daha fazla ziyaretçiyi ağırlayan ve yurtdışı pazarlama portföyündeki en önemli iş bağlantılarının sağlandığı fuarda AKG Gazbeton’un özgün tasarımlı standı büyük ilgi gördü. 180 bin metrekarelik alan ve 17 salon ile gerçekleşen fuarda, AKG Gazbeton’un  Türkiye’deki bayileri ve Avrupa’daki distribütörleri de AKG Gazbeton standında yer aldılar.


Yurt dışı satışlarında çoğunlukla blok ürünlere ağırlık veren AKG Gazbeton, fuarda kurduğu nitelikli kontaklarla, sektör profesyonellerine gazbeton ürünlerini tanıtma imkanı buldu. Avrupa ve...