18 / 05 / 2024

AKG Gazbeton Türkiye

AKG Gazbeton Türkiye

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton Türkiye’nin dört bir tarafına yayılan bayilerini Çorlu Silverside Otel’inde ağırladı

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

Fadıl Akgündüz: Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak!

Bayrampaşa’daki Caprice Gold ile Maldivler’deki Caprice Maldivler projelerinde devre mülk satışı ile 349 kişiyi dolandırdığı iddia edilen işadamı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut, tahliye edilirken Akgündüz'ün ilk sözü “Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak” oldu.

Yozgat Şehir Hastanesi'ni tercihi AKG Gazbeton oldu!

AKG Gazbeton blok ve lento ürünlerinin kullanıldığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk “Şehir Hastanesi” Yozgat’ta açıldı. Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin tercihi AKG Gazbeton oldu.

Türkiye Maarif Vakfı'ndan Avustralya’ya iki okul!

Prof. Dr. Akgün: "Gecikmiş de olsa en kısa zamanda hem Melbourne’da hem de Sydney’de öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için okullar açmak istiyoruz"

Gazbeton üreticileri sürdürülebilir Türkiye için hedef belirledi!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

AKG Gazbeton, depreme karşı yüzde 15 hafiflik sağlıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, sağlam ve hafif ürünleri sayesinde binalardaki yükleri azaltarak deprem güvenliğini en üst seviyeye taşıyor.

AKG Gazbeton çevre ve enerji dostu olmaya devam edecek!

Tüm dünyada her yıl 5 Haziran tarihinde kutlanan “Dünya Çevre Günü” nde, AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu tüm paydaşlara yönelik önemli çağrılarda bulundu.

Türkiye gazbetonda Avrupa lideri!

TGÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar: "Türkiye gazbeton konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almaktaydı, 2015 itibaren lider ülke olmanın gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

AKG Gazbeton Panel Ürünleri için CE belgesini aldı!

Türkiye gazbeton üretiminin öncülerinden AKG Gazbeton, sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, tüm işletmelerinde ürettiği blok ve tutkal ürünlerinden sonra “Panel Ürünleri” için de CE belgesini aldı.

Başakşehir son 15 yıldır Türkiye’nin en hızlı gelişen bölgesi!

Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, "Başakşehir son 15 yıldır Türkiye’nin en hızlı gelişen ve yüksek prim yapan bölgesi. Şimdi metrekare fiyatı 4800 TL, ortalamada 6 bin TL'ye yükselmesini bekliyoruz" dedi.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

AKG Gazbeton, BATIMAT Paris 2015’e katılıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, uluslararası alanda önemli bir platform olan BATIMAT Paris 2015’te, zengin ürün yelpazesi ile yer alacak.

AKG Gazbeton Türkiye Haberi

AKG Gazbeton Türkiye

25-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında “Üretip Paylaşmanın Meyvesi” teması ile gerçekleşen ve üç gün süren bayi toplantısında, AKG Gazbeton’un gelecek hedefleri ve yeni projeleri paylaşıldı. Bayiler toplantısı ünlü şarkıcı Seda Üren’in canlı performansı ve bayilerin coşkusu ile sona erdi.


Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, kurulduğu günden bu güne  göstermiş olduğu büyüme ve başarı grafiğini bayileri ile özel bir organizasyonla kutladı. Türkiye geneline yayılan bayilerinin katıldığı organizasyona, AKG Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öner Akgerman, AKG  Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve AKG Gazbeton Görevli Üyesi Levent  Akgerman ile AKG Gazbeton Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu ev sahipliği yaptı.  


Bayileriyle daha da büyük bir aile olan AKG Gazbeton’un, kuruluşundan bugüne katettiği mesafe değerlendirilirken,...