05 / 05 / 2024

AKG Gazbeton Türkiye, bayilerini Çorlu Silverside Otel’inde ağırladı!

 AKG Gazbeton Türkiye, bayilerini Çorlu Silverside Otel’inde ağırladı!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton Türkiye’nin dört bir tarafına yayılan bayilerini Çorlu Silverside Otel’inde ağırladı



25-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında “Üretip Paylaşmanın Meyvesi” teması ile gerçekleşen ve üç gün süren bayi toplantısında, AKG Gazbeton’un gelecek hedefleri ve yeni projeleri paylaşıldı. Bayiler toplantısı ünlü şarkıcı Seda Üren’in canlı performansı ve bayilerin coşkusu ile sona erdi.


Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, kurulduğu günden bu güne  göstermiş olduğu büyüme ve başarı grafiğini bayileri ile özel bir organizasyonla kutladı. Türkiye geneline yayılan bayilerinin katıldığı organizasyona, AKG Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öner Akgerman, AKG  Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve AKG Gazbeton Görevli Üyesi Levent  Akgerman ile AKG Gazbeton Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu ev sahipliği yaptı.  


Bayileriyle daha da büyük bir aile olan AKG Gazbeton’un, kuruluşundan bugüne katettiği mesafe değerlendirilirken, 2012 ve sonrasındaki hedefleri, projeleri, ürün gamı ve iş ortakları nezdinde alınan stratejik kararlar da  bayilerle paylaşıldı.


Toplantıda bir konuşma yapan AKG Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öner Akgerman “AKG Gazbeton grubumuzun amiral gemisidir. AKG Grubu şirketleri olarak hem Türkiye ekonomisine hem de içerisinde bulunduğumuz sektörlere katma değer sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz. Tabiki bu büyük başarının arkasında siz değerli bayilerimiz varsınız ve bundan sonra da olmaya devam edeceksiniz” dedi.


Açılış konuşmasında söz alan AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman ise “Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden biri olarak AKG Gazbeton yoluna emin adımlarla devam ediyor. AKG Gazbeton içinde bulunduğu sektöre daima katma değer sağlamak üzere hizmet üretiyor ve üretmeye de devam edecek. Bu yüzden sektöre ve müşterilerimize karşı sorumluluğumuz günden güne katlanarak artıyor. Tüketiciyi en iyi şekilde sizler biliyorsunuz, ürünlerimizi en iyi şekilde siz tanıtıyorsunuz ve gerçek satışı sizler yapıyorsunuz. Hepimizin sorumluluğu çok büyük. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AKG Gazbeton’u  hep birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi. 


Bayi toplantısı Seda Üren’in canlı performansı ve bayilerin coşkusu ile sona erdi.


AKG Gazbeton


Gazbeton sektöründe Türkiye’deki en geniş ürün yelpazesine sahip firmaların başında yer alan AKG Gazbeton, blok ve donatılı ürünler olmak üzere iki ana ürün çatısı altında üretim yapmaktadır. Blok ürün grubu olarak; düz duvar blokları, geçmeli duvar blokları, hafif asmolen bloklar, U bloklar ve yalıtım plakaları üreten AKG Gazbeton, donatılı ürün grubu olarak ise; duvar panelleri, çatı ve döşeme panelleri, lento ve söveler üretmektedir. 2005 yılı başında CE belgesi alan ilk duvar malzemesi üreticisi olan AKG Gazbeton  İzmir  Tesisleri’nde 410.000 metreküp/yıl, Kırıkkale tesislerinde 550.000 metreküp/yıl gazbeton üretilmektedir. AKG Gazbeton, 2011 sonunda üretime başlayan Çorlu Fabrikası ile Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticisidir. 

Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde on yediden fazla ülkeye ihracat yapan AKG Gazbeton, ilave yatırımlarıyla yılda toplam 1.585.000 metreküp gazbeton üretecektir.


Geri Dön