07 / 05 / 2024

AKG Gazbeton yapı sektörü

AKG Gazbeton yapı sektörü

Milliyet Gazetesi Business ekinde yer alan habere göre: AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarının hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Dublörlü tapularla milyonlarca liralık vurgun! 

Tapuda 'dublör' yöntemiyle yapılan dolandırıcılık girişimleri gün geçtikçe artıyor. İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, yapılan bu sahtecilikle dolandırıcıların milyonlarca liralık vurgun yaptığını dile getirdi. 

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Yapım Tasarım Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgün tarafından kuruldu. 

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi kuruldu!

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akgül tarafından kuruldu. 

Rıdvan Akgün: Sadece TL ile konut satılmalı!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, inşaat ve emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Akgün, gayrimenkul satışının sadece TL üzerinden yapılması gerektiğini söyledi.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

AKG Gazbeton yapı sektörü Haberi

AKG Gazbeton yapı sektörü

Çevre dostu üretim özelliği, Al sınıfı yanmaz malzeme olması, depreme dayanıklı ve kolay uygulanabilir özelliği ile zaman ve maliyet avantajı sağlayan AKG Gazbeton Ürünleri, Türkiye'nin en prestijli projelerinde kullanılıyor. 

İstenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesiyle inşaat sürecinde zaman kazandıran AKG Gazbeton ürünleri, çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlıyor. 

Yeşil dostu üretim özelliğinin yanı sıra hafif ve sağlam yapısıyla binalara yük bindirmeden deprem direncini artıran ve yangın emniyeti ile de hayat kurtaran yapı malzemesi olarak dikkat çeken AKG Gazbeton ürünleri,, birçoğu ödüllü olan markalı projelerde kullanılıyor. Kolay işlenebilir ve uygulanabilir bir ürün olması nedeniyle tasarımcı ve uygulayıcılara rahatlık sağlayan gazbeton, uygulama açısından zbr ve zahmetli projelerde tercih ediliyor. 


Yeni projeler yolda 

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli projelerinde...