29 / 07 / 2024

AKG Gazbeton yeni yatırımları

AKG Gazbeton yeni yatırımları

Türk gazbeton sektörünün öncü kuruluşu AKG Gazbeton, Ege Bölgesi Sanayi Odası'mn (EBSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni' kapsamında 3 dalda birden ödül aldı...

Konut fiyatları yeni binalarda artacak, eski binalarda stabil kalacak!

İzmir'de konut fiyatları geçtiğimiz aya göre yüzde 1,9, önceki seneye göre de yüzde 45,1 artış gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, "Konut fiyatları yeni binalarda artacak, eski binalarda stabil kalacak" dedi.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Uzun vadede kiralarda gerileyecek! 

AKG Statü CEO’su Alper Göker, Yeni Evim Kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki Yeni Evim Kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi? İşte AKG Statü CEO’su Alper Göker'in o açıklamaları...

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davası: Yeni yatırımcı arıyoruz!

Jert Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Konutta yeni bir düzenlemeye gidilmeli!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, inşaat sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Akgün, ''Konutta yeni bir düzenlemeye gidilmeli” diye konuştu.

Nitelikli ve güvenli yapı ihtiyacı bir üst seviyeye taşınıyor!

AKG Gazbeton, Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü sebebiyle korkutan senaryolarla başa çıkmak için güvenli yapıların inşasının gerekliliğini kaydetti... 

Büyükçekmece Kumburgaz'a yeni okul!

Türk milli eğitime kazandırdığı sayısız okul sayesinde "Okulcu Hasan'' olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz'a yeni bir okul daha kazandırdı.

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Piramit satış konusunda yeni düzenleme yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı piramit satışın tanımını netleştirecek.  Bakan Tüfenkci, Fadıl Akgündüz'ün günlük devremülk sattığını söyledi...

AKG Gazbeton yeni yatırımları Haberi

AKG Gazbeton yeni yatırımları

AKG Gazbeton, kendi meslek grubunda 'En Yüksek ihracatı Gerçekleştiren Firma' ve 'En Yüksek Üretim Gerçekleştiren Firma' kategorilerinde üçüncülük ödülü almaya hak kazandı. 'En Fazla İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde ise birincilik ödülüne layık görüldü. 


EBSO ödülleri hakkında konuşan AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman; "AKG Gazbeton olarak istihdam, üretim ve ihracat alanlarında Ege Bölgesi'nin ilk üç firması arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu gurur ve heyecanla 2014 yılında da nice başarılara ulaşmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Öncelikle, sektörün en önemli konulan arasında yer alan kentsel dönüşüm ve yeşil bina projelerine odaklanarak, katma değerimizi artırmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de hedefimiz; Çevresel Ürün Beyanı (EPD) sahibi bir marka olarak başta yapımcı olmak üzere işveren ve tasarımcılar açısından fayda sağlayan...