30 / 04 / 2024

akgedik toki ikinci etap

akgedik toki ikinci etap

Manisa'daki Akgedik TOKİ'nin 2'inci etabında hak sahibi olan vatandaşlar yapılan indirimi yeterli bulmadılar. İndirim teklifini yeterli bulmayan hak sahipleri imza topladı...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ'den 2021'de ikinci indirim kampanyası geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merakla beklenen TOKİ indirim kampanyasının bu yıl ikinci defa 21 Eylül tarihinde tekrarlanacağını söyledi.

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Akgedik kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura çekimi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan 350 adet konutun kuraları bugün saat 16:00'da çekiliyor...

akgedik toki ikinci etap Haberi

akgedik toki ikinci etap

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indirimini beğenmedi ve 3 günde 600 imza topladı.

Manisa Kulis'te yer alan habere göre, Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında hak sahibi olan vatandaşların fiyat indirimi talebine duyarsız kalmayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2. Kez gittiği Ankara’dan fiyatlarda yüzde 8 indirim, 3+1 dairelerde ise 180 ay vade ile alabileceğini duyurmuştu. 

TOKİ 2'inci etap hak sahipleri indirim ve vade müjdesini yetersiz buldu. Hak sahipleri duruma tepki göstererek, yeni bir indirim talebi ile imza kampanyası başlattı. 3 günde 600 imza topladıklarını ifade eden hak sahipleri, imzaları Cumhurbaşkanlığına gönderdikleri belirterek en az yüzde 15'lik indirim beklediklerini ifade ettiler.

TOKİ Akgedik'te indirime gitti, vade fiyatları...