28 / 04 / 2024

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan ve Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen ikinci indirim kampanyasına ilişkin açıklamayı yaptı. 

Bu sene ikinci kez gerçekleştirilecek olan yüzde 22 indirim imkanının sunulduğu kampanya için başvuru tarihi 21 Eylül - 19 Ekim 2021 olarak açıklandı.  TOKİ  indirim kampanyası çerçevesinde borcunun hepsini veya en az yüzde 25'ini peşin ödeyen kişilere yüzde 22 indirim yapılacak.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ 2. indirim kampanyası 2021 kapsamında borç miktarının hepsini ödeyemeyecek olan kişiler de borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmaması koşuluyla; yaptıkları ödemelerde yüzde 22 indirim hakkı kazanacak. 

21 Eylül-19 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılmayan borç kapatmalarda indirim kampanyasından faydalanılması mümkün olmayacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

Katılım şartları 

TOKİ ikinci indirim kampanyası kapsamında satın alınan projelerdeki ev ve iş yeri alıcılarının kampanyanın başladığı tarih itibariyle öncelikle borcun kapatıldığı aya ait taksit ödemelerini gerçekleştirmesi gerekiyor. 

TOKİ tarafından başlatılan yüzde 22 indirim kampanyasına katılım gösterecek olan kişilerin; geriye dönük şekilde taksit ve emlak vergisi borcunun bulunmaması şart koşuluyor. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ'den ev ve iş yeri alan vatandaşlar tarafından merakla beklenen yüzde 22 indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri en geç 2020 Haziran'ın sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabiliyor. Taksit sayısı 12 ay ve bundan daha az olan konut ve iş yeri alıcıları yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanamayacak.

TOKİ tarafından başlatılacak olan indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanım hakkına da sahip.

TOKİ'den 14 kentte ucuz konut satışı!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön