30 / 04 / 2024

toki ikinci indirim kampanyası 2021

toki ikinci indirim kampanyası 2021

TOKİ'ye borcu olan vatandaşların borcunu kapatması için hayata geçirilen yüzde 22 indirim kampanyası bugün sona eriyor. 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası yarın sonra sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olan vatandaşların borcunu kapatması için başlatılan yüzde 22 indirim kampanyası yarın sonra sona eriyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olan vatandaşların borcunu kapatması için başlatılan yüzde 22 indirim kampanyası iki gün sonra sona eriyor. 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 10 gün sonra bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan konut alan vatandaşların merakla beklediği yüzde 22 indirim kampanyası 10 gün sonra sona eriyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ'den 2021'de ikinci indirim kampanyası geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merakla beklenen TOKİ indirim kampanyasının bu yıl ikinci defa 21 Eylül tarihinde tekrarlanacağını söyledi.

Motorine bir indirim daha geldi! Hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Tek tek açıklandı! 

Brent petrol fiyatının 80 doların altına gerilemesinin ardından akaryakıtta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine ikinci indirim de bugün geldi. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 8 Aralık 2023 fiyat listesi... 

Motorinde ikinci indirim hemen yarın geliyor! Sürücülere peş peşe müjde: Fiyatlar 35 liraya düşecek!

Sürücülerin son zamanlarda merakla beklediği akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine dün gece yarısından itibaren 1.34 TL indirim gelmişti. Yarın fiyatlar yeniden düşecek. İşte o rakamlar...

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Benzine ikinci indirim pompaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları

Benzine dün gece gelen indirimin ardından bu gece de indirim geldi. Motorinde ise bu gece de fiyat değişimi yaşanmadı.  Uzman isim akaryakıt fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini anlatarak “Ben kısa vadede düşüş beklemiyorum” diye konuştu.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılında başlattığı yüzde 25 indirim detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ'de indirim müjdesi! Bakan oranı açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ'den konut ve iş yeri alan vatandaşların kalan borçlarını peşin ödemek istemeleri durumunda yüzde 25 indirimden faydalanabileceğini duyurdu.

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası için son gün bugün...

TOKİ'den indirim hamlesi! Yüzde 25 düşecek

TOKİ konutu olanlar dikkat! TOKİ için her yıl iki kere düzenlenen indirim kampanyasında yeni gelişme yaşandı. 24 Nisan’da başlıyor. TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

Motorine ikinci indirim, LPG'ye zam geldi! Akaryakıtta Şubat depremi! Total, Opet, PO, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Motorine ikinci indirim, LPG'ye zam geldi! Akaryakıtta Şubat depremi! Total, Opet, PO, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

TOKİ 2022 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dün itibarıyla sona eren yüzde 25 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişinin faydalandığını belirtti.

TOKİ 2022 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor! Yüzde 25 indirim fırsatını sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve TOKİ'ye borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası 3 gün sonra sona erecek. İşte TOKİ'ye borcu olanları ilgilendiren TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili merak edilen detaylar...

Altın küpelerde büyük kampanya! İkinci ürüne yüzde 50 indirim! Aris pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Aris pırlantada altın küpe almak isteyenler için ikinci fırsat sunuldu. Altın küpelerde ikinci ürüne net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Aris Pırlanta altın küpe fiyat listesi 12 Ekim 2022...

toki ikinci indirim kampanyası 2021 Haberi

toki ikinci indirim kampanyası 2021

Türkiye'nin 81 ilinde hız kesmeden yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli aileleri konut hayallerine kavuşturuyor. TOKİ'den konut alan vatandaşlar için başlatılan ve merakla beklenen 2. indirim kampanyası bugün sona eriyor. Başvuruların 21 Ekim'de başladığı yüzde 22 indirim kampanyası kapsamında; borcunun tamamını ya da en az yüzde 25'lik kısmını ödeyen kişiler yararlanabiliyor. 

TOKİ tarafından başlatılan ikinci indirim kampanyası çerçevesinde borcunun tamamını ödemeyecek olanlar için de bazı fırsatlar hayata geçirildi. TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası dahilinde borcunun tamamını kapatamayacak durumda olanlar toplam borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak koşuluyla yaptıkları ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası başvuru koşulları 2021

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2021 çerçevesinde satın alınan projelerdeki konut...