01 / 05 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2024 ne zaman başlayacak? TOKİ'den indirim bekleyenler dikkat!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2024 ne zaman başlayacak? TOKİ'den indirim bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 25 indirim kampanyasının ne zaman başlayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ 2024 indirim kampanyası ne zaman başlayacak?




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), her sene olduğu gibi 2024 yılında da borcu olan vatandaşlar için yeni bi4r indirim kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan konut satın alan ve ödemelerine düzenli devam eden vatandaşlar, 2024 yılı kampanyasının detaylarını ve başvuru tarihlerini büyük bir merakla bekliyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın artık geleneksel hale gelen ve merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyası, genellikle Nisan ayı civarında başlatılıyor. Bu yıl da yine geçmiş senelerde olduğu gibi 2024 yılı için de TOKİ'den kampanyanın başlama tarihi ve şartları konusunda resmi bir açıklama bekleniyor. Geçen seneki 1. kampanya 24 Nisan tarihinde başlamış ve 18 Mayıs tarihinde sona ermişti, 2. kampanya ise 21 Eylül'de başlamış ve 19 Ekim tarihinde sona ermişti. Bu tarihler arasında borcunu kapatıp tapusunu almak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunulmuştu.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2024 ne zaman başlayacak? TOKİ den indirim bekleyenler dikkat!

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 25 indirim kampanyasından yararlanmak  isteyen vatandaşların, TOKİ'den konut satın aldıktan sonra ilk taksitlerini ödemiş olmaları ve geriye dönük herhangi bir taksit ya da emlak vergisi borcunun bulunmaması gerekiyor. Ayrıca konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 12 veya daha az taksiti kalmış olan vatandaşlar söz konusu bu indirim kampanyasından faydalanamıyor. 

FİNANSMAN VE KREDİ İMKANI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı borçlarını kapatıp tapularını hemen almak isteyen vatandaşlar için Ziraat Bankası ve Halk Bankası üzerinden kredi imkanları sunuyor. Söz konusu bu krediler, vatandaşların TOKİ'ye olan borçlarını kapatmalarında da büyük kolaylık sağlıyor.

İNDİRİM ORANI

TOKİ'nin merakla beklenen indirim kampanyalarında genellikle uygulanan yüzde 25'lik indirim oranının sene de devam etmesi bekleniyor. Fakat, vatandaşlar daha yüksek oranlarda indirim umuduyla, yüzde 30 ve üzeri bir indirim oranı bekliyor. 

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2024 BAŞVURULARI

TOKİ 2024 indirim kampanyasına ilişkin başvuruların ve detayların Nisan ayının sonuna kadar açıklanması bekleniyor. 

 

Akaryakıt fiyatlarında son dakika: Benzin fiyat ve motorin fiyatı ne kadar? Sürücüler aman dikkat!

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Akbank emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!


Geri Dön