28 / 04 / 2024

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası için son gün bugün...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 25'lik indirim müjdesi vermişti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ayrıca arsa alıcılarına ise yüzde 12,5 oranında indirim yapılıyor.

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

TOKİ'YE BORCU OLANLAR DİKKAT

Pek çok kişinin yüzünü güldüren indirim kampanyası ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzde 25 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak olan vatandaşlar da faydalanacak. Söz konusu borçlarının tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar borç bakiyelerinin yüzde 25’inden az olmamak kaydıyla yapacakları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasından yararlanacak.


Geri Dön