28 / 04 / 2024

Akhan virajı 2016

Akhan virajı 2016

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Denizli Akhan Virajı yeniden düzenlendi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında başladığı Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Denizli'de Akhan virajı düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

Doğuş Grubu 2016'da 5 otel yatırımı daha yapacak!

Türkiye’nin önde gelen gruplarının CEO’ları oldukça çalkantılı geçen 2015’in ardından acil reform çağrısı yaptı. Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan faaliyet gösterdikleri turizm alanında 2016’da 5 oteli daha hizmete alacaklarını bildirdi.

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

Trabzon Akçapark Evleri 2016 yılında teslim!

Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri 162 metrekare daire alanlarından oluşuyor. Trabzon Akçapark Evleri'nin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Selective Port Evleri'nde teslimler Kasım 2016'da!

Toplam 320 adet dairenin yer aldığı Selective Port projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor.

Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim ediliyor. Proje tek blok halinde yükseliyor.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul Orman Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2016'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Akhan virajı 2016 Haberi

Akhan virajı 2016


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli-Ankara yolunun daha güvenli ve bölge trafiğinin rahatlatılması için yapımını üstlendiği Akhan virajının inşası tamamlandı. Akhan virajındaki çalışmalar kapsamında 5 bin metreküp kazı yapılırken, bölgeye 6 bin 900 ton sıcak asfalt döküldü. Üst yapı düzenleme işlemleri dahilinde ise 2 bin 500 metrekare kilit parke kaplama ve kaldırım yapıldı. Daha konforlu bir yolla güvenli bir ulaşım sağlamak amacıyla hayata geçirilen projede yolun kurb çapı artırılarak viraj 14 metre genişletildi. Alandaki yol ve üst yapı çalışmaları bitirilirken peyzaj çalışmalarında da son aşamaya gelindi. Çimlendirme çalışması yapılan bölgeye yerleştirilen “Denizli” yazısı kente girenleri karşılarken, Denizli ile özdeşleşen çınar ağacı motifleri yapıldı. Yapımı tamamlanan virajda inlemelerde bulana Denizli Büyükşehir...