06 / 05 / 2024

Akhisar Arena ne zaman tamamlanacak

Akhisar Arena ne zaman tamamlanacak

Manisa'da Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Akhisar Arena Stadı'nı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün stadı yapma talebi ise kabul edilmedi.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Sofralık zeytinin başkentinde hedef 130 bin ton ihracat! Zeytin fiyatları ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin yeşil zeytin üretiminin yüzde 70'inin, siyah zeytin üretiminin ise yüzde 35'inin yapıldığı Akhisar'da bu sene sofralık ve yağlık olmak üzere toplam 350 bin tona yakın zeytin rekoltesi bekleniyor. Peki zincir marketlerde zeytin ne kadar? A101 ve Migros'ta zeytin kaç TL?

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Manisa Akhisar'da tedirgin bekleyiş!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, çarşamba günü oluşan 5.4 büyüklüğüne sahip deprem sonrasınd artçı sarsıntılar devam ediyor. Depremin merkez üssü olan Musalar Mahallesi ve yakın mahallelerde vatandaşlar, bu geceyi de dışarıda sokakta ateş yakıp geçirdi.

TOKİ Manisa Akhisar 2020 başvuru detayları!

TOKİ Manisa Akhisar 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Manisa Akhisar 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Akhisar 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte TOKİ Manisa Akhisar 2020 detayları...

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Piyap İnşaat'tan Akhisar’a otel projesi!

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena ne zaman tamamlanacak Haberi

Akhisar Arena ne zaman tamamlanacak

Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan ancak ihaleyi alan firma ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle inşaatı yarıda kalan 13 bin kişilik Akhisar Arena Stadı’nın, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devrinin görüşüldüğü önerge kabul edildi. Akhisar Belediye Meclisi’nde gündeme alınan ancak parti üyelerinin anlaşmazlıkları nedeniyle karma komisyona taşınan devir önergesinin onaylandığı, pazartesi günü olağanüstü meclis toplantısı yapılacağı açıklandı.


Stat inşaatını bakanlığın tamamlaması konusunda komisyonlardan olumlu cevap aldıklarını belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Pazartesi günü saat 11.00’de meclisimiz olağanüstü toplanacak. Meclis kararının çıkmasının ardından salı günü Ankara’ya gidip devir işlemini gerçekleştireceğiz. Stadın en geç yeni sezonun ikinci devresine yetişmesini umuyoruz” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, “Stadı biz yapalım” teklifi ise kabul...