06 / 05 / 2024

Akhisar Arena yeni sezona yetişecek mi

Akhisar Arena yeni sezona yetişecek mi

Manisa'da Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Akhisar Arena Stadı'nı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün stadı yapma talebi ise kabul edilmedi.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Manisa Akhisar'da yeni bir hükümet konağı inşa edec

Köfteci Ramiz 20 yeni şube açacak!

Türkiye'de 151 şubeye ulaşan Köfteci Ramiz, 20 milyon TL yatırımla Akhisar'da yeni bir tesis kuruyor. Sucuk, sosis gibi işlenmiş et ürünlerine girmeye hazırlanan şirket, ayrıca kilo ile köfte ve et satılan 'Kilogram' isimli yeni markasıyla Türkiye'ye yayılmayı planlıyor.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği ilk 5 sezonda iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, 2017-2018 sezonundan itibaren rakipleriyle yeni stadında oynayacak.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

2013 yılının Eylül ayında inşaatına başlanan ancak yüklenici firmayla yaşanan sorunlar ile birlikte finansal sıkıntılar nedeniyle yapımı duran Akhisar Stadyumu’nda çalışmalar yeniden başlayacak.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Manisa Akhisar'a yeni yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Akhisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin Akhisar ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı projelerin görüşüldüğü ziyarette, işbirliği mesajları verildi.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Akhisar Arena'ya isim önerisi!

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı yapacak!

Akhisar Arena'nın yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek. Yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi yetkisi verildi.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak!

Manisa'da Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Akhisar Arena Stadı'nı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün stadı yapma talebi ise kabul edilmedi.

Akhisar Arena yeni sezona yetişecek mi Haberi

Akhisar Arena yeni sezona yetişecek mi

Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan ancak ihaleyi alan firma ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle inşaatı yarıda kalan 13 bin kişilik Akhisar Arena Stadı’nın, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devrinin görüşüldüğü önerge kabul edildi. Akhisar Belediye Meclisi’nde gündeme alınan ancak parti üyelerinin anlaşmazlıkları nedeniyle karma komisyona taşınan devir önergesinin onaylandığı, pazartesi günü olağanüstü meclis toplantısı yapılacağı açıklandı.


Stat inşaatını bakanlığın tamamlaması konusunda komisyonlardan olumlu cevap aldıklarını belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Pazartesi günü saat 11.00’de meclisimiz olağanüstü toplanacak. Meclis kararının çıkmasının ardından salı günü Ankara’ya gidip devir işlemini gerçekleştireceğiz. Stadın en geç yeni sezonun ikinci devresine yetişmesini umuyoruz” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, “Stadı biz yapalım” teklifi ise kabul...