05 / 05 / 2024

Akhisar Gaziantep maçı

Akhisar Gaziantep maçı

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Duman, “Stat 13 Eylül’deki Akhisar- Gaziantep maçına hazır olacak” dedi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Evim Mağdurları'ndan Türkiye'nin dört bir yanında eylem!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları İstanbul, Trabzon, Konya, Bursa, Gaziantep'te yeni eylemler gerçekleştirdi.

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Gaziantep Şahinbey'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi öldü!

Gaziantep'in Şahinbey Yeşilköy Mahallesi'nde taziye evinin inşaatında çalışan Mahmud el Sati (22), taşıdığı demir parçasının elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Gaziantepli Uğur İnşaat mağdurları yolu kapattı!

Gaziantep'te Uğur İnşaat mağduru olan yüzlerce aile, Akkent yolunu trafiğe kapattı.

Gaziantep İmar Yönetmeliği Resmi Gazete'de!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yapı ve yapılaşma ile projelendirmeye ve denetime ilişkin usul ve esaslar...

Gaziantep Alzheimer Hastaları Buluşma Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği “Moral Evi Projesi” kapsamında yaptırılan Alzheimer Hastaları ve Yakınları Buluşma Merkezi hizmete açıldı.

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Akhisar Gaziantep maçı Haberi

Akhisar Gaziantep maçı

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor- Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı. Duman, stadın zeminine yönelik çalışmaları titizlikle ve sorunsuz bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Son düzenlemelerin ardından stadın hazır hale geleceğini ifade eden Duman, "Gece yarısına varan bir çalışma temposu yaşadık. Kısa sürede çok büyük işler başardık. Ektiğimiz çimler çok kaliteli. Çimin yanında yedek kulübesindeki koltukları değiştirdik. Zemin çalışmaları beklediğimiz şekilde yürüdü. Su yetersizliği dışında herhangi bir aksaklık yaşamadık. Onu da yeni bir su kuyusu açarak çözdük. Çok güzel bir sahayı teslim edeceğiz" diye konuştu. Duman, sağlık ile emniyet odaları, hakem ve sporcu odaları ile protokol koltuklarının da yenilendiğini kaydetti.


Yeni...