30 / 04 / 2024

akhisar mahallesi meydan düzenleme çalışmaları başladı mı

akhisar mahallesi meydan düzenleme çalışmaları başladı mı

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi'nde Çeşmeli Meydan alanında düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmanın belediyeye maliyetinin 55 bin TL olduğunu söyledi.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Manisa Akhisar'da imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi Kayalıoğlu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Bursa Karacabey'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Akhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 170 bin 320 TL'ye satıyor...

Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla!

Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar ilçesi, Medar Mahallesi'nde yer alan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a 327 yeni konut!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Bursa Karacabey'de 22.6 milyon TL'ye icradan satılık salça fabrikası!

Karacabey İcra Dairesi, Bursa ili, Karacabey İlçesi, Akhisar Mahallesi, 140 ada 3 parsel, 141 ada 1 parsel, 113 ada 16 parsel, 113 ada 19 parsel, 113 ada 12 parselde yer alan salça fabrika binası, idari bina ve üzerindeki yapıları 22 milyon 615 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Manisa Akhisar'da tedirgin bekleyiş!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, çarşamba günü oluşan 5.4 büyüklüğüne sahip deprem sonrasınd artçı sarsıntılar devam ediyor. Depremin merkez üssü olan Musalar Mahallesi ve yakın mahallelerde vatandaşlar, bu geceyi de dışarıda sokakta ateş yakıp geçirdi.

akhisar mahallesi meydan düzenleme çalışmaları başladı mı Haberi

akhisar mahallesi meydan düzenleme çalışmaları başladı mı

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi'nde Çeşmeli Meydan alanında düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmanın belediyeye maliyetinin 55 bin TL olduğunu söyledi.


Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Adil Kansu ile birlikte Akhisar Mahallesi'ndeki çeşmeli meydan alanındaki düzenlemeyi yerinde inceledi. 


MAHALLELERDE MEYDAN DÜZENLEMESİ 

Aktaş, yaptığı açıklamada; "İnegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak, halkın taleplerini sürekli ön planda tutmaktayız. 


Bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnegöl Belediyesi olarak bu kapsamda mahallelere nefes aldıracak meydan düzenlemeleriyle sosyal yaşama hayat veriyoruz. 


Birçok mahallede planlanan meydan düzenlemeleri ile hem mahallelere değer katıyor hem de sosyal hayatı canlandırıyoruz. Bu noktada son olarak geçtiğimiz günlerde Şipali mahallemizde...