12 / 05 / 2024

Akhisarspor tesis projesi

Akhisarspor tesis projesi

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nda Akhisar’a yapılacak projeler ve Akhisar Belediyespor da konuşuldu. Başkan Ergün, kulübe tesis kazandırılması, reklam geliri ve antrenman sahaları konularında gerekli desteği vermeye hazır olduklarının mesajını verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Cengiz Ergün'den Akhisarspor'a tesis müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nda Akhisar’a yapılacak projeler ve Akhisar Belediyespor da konuşuldu. Başkan Ergün, kulübe tesis kazandırılması, reklam geliri ve antrenman sahaları konularında gerekli desteği vermeye hazır olduklarının mesajını verdi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Suuçtu Şelalesi'ndeki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Mustafakemalpaşa belediyesince kısa bir süre içerisinde Suuçtu Şelalesinin göbeğine Sosyal Tesis projesi adı verilen inşaat çalışmaları durduruldu.

Sakarya'ya spor tesisi yapılacak!

Başkan Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi 22 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesis Projesi 15 Temmuz'da ihaleye çıkacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Pamukova’ya müjdesi verilen Esentepe Sosyal Tesisi ve Park Projesi 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Batı Karadeniz'de bin 252 tesis açılacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Batı Karedeniz Gelişim Projesi (BAKGEP) kapsamında bin 252 tesis açılacak ve 2019 yılı sonuna kadar 18 milyar lira harcanacak. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor." dedi.

Ordu Ünye'ye yeni yaşam alanı!

Ünye ilçesine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırmak amacıyla hazırlanan Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi kapsamında ilk kazma vuruldu.

Gebze'ye 4 katlı yeni spor tesisi geliyor!

Gebzespor’da mevcut binanın yerine yapılması planlanan 4 katlı tesis projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onay gördü. Şimdi gözler Gebze Belediyesi’nde. Mevcut tesislerin yıkım işlemine yakında başlanacak.

Akhisarspor tesis projesi Haberi

Akhisarspor tesis projesi


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, yılın ilk toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Akhisar Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin mutabakatı gündeme geldi. Akhisar’da Akhisar Belediyesi sorumluluğunda bulunan caddelerin varılan mutabakat sonucunda Büyükşehir Belediyesine devredildiğini belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, güzel bir mutabakat sağlandığını ve ilçelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılabilecek projelerin hayata geçeceğini söyledi. Hızlı, Akhisar Belediyespor’a gelir sağlayan otopark konusunda da çözüm sağlanacağına inandığını ifade etti.

“Her zaman Akhisarspor’un yanındayız”

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve 3 partinin meclis grup başkanvekillerinin kendilerine ziyaretiyle başlayan mutabakat sürecinin olumlu geliştiğini aktaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Akhisar'da da toplantı yaptık. Vardığımız mutabakat sonucunda Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Akhisar'a neler yapabilirizi konuştuk. MASKİ kapsamında yağmur sularının ve deplaselerin yapılması yatırımları...