19 / 07 / 2024

Akif Kerem Gebeş

Akif Kerem Gebeş

KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Akif Kerem Gebeş ve Kaan Han Eyüboğlu tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Sakarya Akif Yılmaz Opet Akaryakıt İstasyonu hizmete açıldı!

Opet Sakarya'daki 12'nci akaryakıt istasyonu hizmete girdi. Güllük Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan Akif Yılmaz Akaryakıt İstasyonu törenle açıldı.

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited kuruldu!

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Kerem Çınar tarafından kuruldu.

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya, Şahan Gökbakar'ın evini almadı!

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisar'daki evini satışa çıkardı. Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti bir süre sonra eve talip olmuştu. Fakat evin fiyatını fazla bulan çift kararından vazgeçti.

Satılmış Gebeş'ten Çaydeğirmeni'ne TOKİ müjdesi!

Zonguldak'ın Çaydeğirmeni beldesinde emekliler için 324 dairenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçedeki emeklilere toplu konut projesini müjdeledi.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Rumelihisarı’ndan ev alacak!

Uzun süredir birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin aynı eve taşınmaya hazırlanıyor. Ünlü çift önceki gün Magazin D programı tarafından Rumelihisarı’nda görüntülendi.

Akif Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Akif Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Kula Mehmet Akif Ersoy caddesi yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

Akif Çağatay Kılıç, Bolu'daki spor tesisleri ve yurt binalarını inceledi!

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bafra Mehmet Akif Camii açıldı!

Bafra Balıklar Mahallesi’nde bin beşyüz kişi kapasiteli Mehmet Akif Camii'ne açılış töreni düzenlendi. Cuma namazının ardından ibadete açılan camiinin açılışa büyük katılım gerçekleşti.

Akif Çağatay Kılıç, Mardin'de devam eden projeleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugün Mardin'de yaklaşık 10 tane semt sahamızın yapımı ile ilgili kararlar aldık" dedi.

Kerem Baynal: İnşaat sektörü baharda canlanacak!

Van'da devam eden olaylar birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirten MUSİAD Van Şube Başkanı Kerem Baynal, bahar ayında olayların devam etmediği takdirde, ilkbaharda iyi şeylerin olacağını söyledi.

Mudanya Mehmet Akif Ersoy Camii’nin temeli atıldı!

Mudanya Mehmet Akif Ersoy Camii’nin temeli atıldı. Caminin temeline ilk harcı dualarla atan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya’da ihtiyaç duyulan önemli bir hizmetin gerçekleştirildiğini söyledi.

Akif Kerem Gebeş Haberi

Akif Kerem Gebeş

KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Akif Kerem Gebeş ve Kaan Han Eyüboğlu tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Yurtiçinde ve yurtdışında her nevi inşaat yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Fener Kalamış Caddesi, Rüyam Apartmanı, No:67/1...