05 / 05 / 2024

akif mimarlık İkiz Kuleler projesi

akif mimarlık İkiz Kuleler projesi

Akif Mimarlık, İkiz Kuleler Projesi ile Kastamonu Merkez'de 296 konut ve 29 dükkandan meydana gelen karma proje yapmaya hazırlanıyor..

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat İkiz tarafından kuruldu.

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Akif Kızıltepe tarafından kuruldu.

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Doğukan Ergül ve Mehmet Akif Çelik ortaklığında kuruldu.

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akif Uzunalioğlu  ve Serap Parlak Vanlıoğlu tarafından kuruldu.

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Sunar ve Mehmet Arif Sunar ortaklığında kuruldu.

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Akif Öztürk ve Serap Bilgen Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün maltepe'de 1 milyon 585 bin 500 TL sermaye bedeli ile Akif Baştekin tarafından kuruldu.

Gac İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gac İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 80 bin TL sermaye bedeli ile Akif Şentürk tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Agr Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agr Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Utku Ertekin ve Mehmet Akif Ağırman ortaklığında kuruldu. 

akif mimarlık İkiz Kuleler projesi Haberi

akif mimarlık İkiz Kuleler projesi

Akif Mimarlık, Kastamonu Merkez'de karma proje inşa etmeye hazırlanıyor. Konut ve dükkanlardan meydana gelecek proje Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yükselecek.

40 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek projede 296 konut ve 29 dükkana yer verilecek. 

Akif Mimarlık'ın İkiz Kuleler Projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin alanları ise 105 metrekare ile 508 metrekare arasında değişiyor.

Projede A ve B bloklarda konutlara yer veriliyor. C blokta ise 15 büyük işyeri, 13 küçük işyeri ve 1 adet çok amaçlı alan yer alıyor.

http://www.akifmimarlik.com/

Işıl Seren...