03 / 05 / 2024

Akif Özkaldı KKTC Su Temin Projesi

Akif Özkaldı KKTC Su Temin Projesi

KKTC Su Temin Projesi'nin yakın zamanda biteceğinin müjdesini veren Özkaldı; '5 aşamadan oluşan bu dev projeyi bütün kademeleri ile beraber 7 Mart 2014 tarihinde Alaköprü Barajı ve Geçitköy Barajı'nı tamamlayacağız...

Değirmendere Vadisi çekim merkezi olacak!

Değirmendere Vadisi rekreasyon projesi alanında incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, yaptığı değerlendirmede proje için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile DSİ arasında protokol imzalanacağını söyledi

Bolvadin'e bölgenin en büyük barajlarından biri yapılıyor!

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Veysel Eroğlu ve Akif Özkaldı'nın katkılarıyla bölgenin en büyük barajlarından birisinin yapıldığını söyleyerek,"Barajdan ilçemize su taşıyacak isale hattının inşaat ihalesi tamamlandı" dedi.

Akif Özkaldı kimdir?

İnşaat Mühendisi Akif Özkaldı, AKP'den Adana Milletvekili Adayı oldu. Peki, Akif Özkaldı kimdir? Akif Özkaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akif Özkaldı...

TDMMB Afyon Şehrengizi toplantısı yarın AKÜ’de yapılacak!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon Şehrengizi Toplantısı 7 Nisan'da!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, 7 Nisan'da ilimizde düzenleyecekleri Afyon Şehrengizi Toplantısı'na davet etti.

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Akif Özkaldı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi. Özkaldı yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyada mimar ve mühendislikte öncü bir ülke olduğunu söyledi.

Atık suların kullanılması ilk kez Afyonkarahisar'da başlayacak!

DEVLET Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, Türkiye 'de ilk kez uygulanacak olan "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi'yle ilgili açıklama yaptı.

Atık sular tarımsal sulamada kullanılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Türkiye'de ilk uygulanacak "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi" kapsamında, ilk etapta Afyonkarahisar'da 4 bin dekarlık bir tarım arazisinin sulanacağını bildirdi.

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 85'i geçti!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, İstanbul barajlarında doluluk oranın yüzde 85'i geçtiğini belirterek, "Türkiye'de kuraklık yaşayacağımızı düşünmüyorum" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Camii'ni torunu Selma Argon açacak!

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışına katılacak. Açılış töreni 2 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu!

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor

www.suelcileri.org yayında!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Dr. Lütfi Akca, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş'in yönlendirme kurulunda bulunduğu Su Elçileri projesinin internet sitesi www.suelcileri.org yayın hayatına başladı.

Van'daki Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Van'da yaşanan depremlerde yıkıldıktan sonra üç yıl boyunca konteynerde eğitim gören Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri, bu yıl depreme dayanıklı, yüksek teknolojiye sahip 32 derslikli yeni okullarında dersbaşı yapacak.

Akif Özkaldı KKTC Su Temin Projesi Haberi

Akif Özkaldı KKTC Su Temin Projesi

Devlet Su İşleri'nde (DSİ) 2014 yılının 'Kalkınmada Hizmet Yılı' olarak ilan edildiğini ifade eden DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, 'Bu bağlamda 2014 yılı, DSİ Genel Müdürlüğü'nün 60. kuruluş yılı olmakla birlikte, çok önemli projelerinin tamamlanacağı, son derece önemli bir yıldır. 'Asrın Projesi' diye ifade ettiğimiz ve dünyada daha önce denenmemiş bir sistemi uyguladığımız 'KKTC Su Temin Projesi', 'Mega Proje' olarak nitelendirdiğimiz GÖL-SU '1000 Günde 1000 Gölet' ve Sulama Projesi, Şanlıurfa Suruç Tüneli, Gerede İçme Suyu Projesi gibi son derece önemli projeleri 2014 yılı içinde tamamlayarak milletimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz' dedi.


BARAJLAR 7 MART'TA TAMAM


KKTC Su Temin Projesi'nin yakın zamanda biteceğinin müjdesini veren Özkaldı; '5 aşamadan oluşan bu dev projeyi bütün kademeleri ile beraber 7 Mart 2014 tarihinde Alaköprü Barajı ve...