04 / 05 / 2024

Akif Polat Turizm

Akif Polat Turizm

Akif Polat Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Ebru Polat, Ergün Polat, Ersen Polat tarafından 250 bin liralık sermaye ile 28 Haziran'da kuruldu

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Polat tarafından kuruldu.

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolgahan Polat Erol tarafından kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Bekir Polat tarafından kuruldu.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

Plutus Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plutus Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Milat Polat tarafından kuruldu.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal Polat tarafından kuruldu.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

Akif Polat Turizm Haberi

Akif Polat Turizm

Akif Polat Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Ebru Polat, Ergün Polat, Ersen Polat tarafından 250 bin liralık sermaye ile 28 Haziran'da kuruldu.Akif Polat Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Otel,motel tatil köyleri termal tesisleri pansiyon pilaj kamping gibi konaklama tesisleri kurmak işletmek bu gibi tesisleri kurmak kiralamak satın almak onarmak işletmek işlettirmek ve tür faaliyet gösteren kuruluşlarla ekonomik ve ticari işbirliği yapmak ve bu konularda ortaklık kurmak veanasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akif Polat Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Ortanca Sokak, No:175 A7 Blok....