03 / 05 / 2024

akıl küpü evler

akıl küpü evler

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

Japonya'daki köpük evler 2 saatte yapılıyor!

Japonya'da inşa edilen köpük evlerin yapımı 2 saatte tamamlanıyor. Görenleri şaşkına çeviren bu evler 300 yıla kadar dayanıyor.

Bursa Bıçakçılık Müzesi açılıyor!

Tarih başkenti Bursa’yı, müzecilik anlamında da öncü bir kent haline getiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, tamamlanma aşamasına gelen Bıçakçılık Müzesi'ni hizmete açıyor.

Bursa'da Bıçakçılık Müzesi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Bıçakçılık Müzesi’nin bıçakçılık sanatının yaşatılması ve tanıtımı açısından Bursa’ya büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Lokum Evler Rezidans satılık!

Lokum Evler Rezidans satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lokum Evler ‘de 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor.

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev sayısı toplam 1.394 daireden meydana geliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede toplam 1.394 daire bulunuyor.

Lokum Evler Residence satılık!

Lokum Evler Residence satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçiriliyor.

Eyüp 5. Levent satılık ev!

Eyüp 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 516 bin metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farlılık gösteriyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

akıl küpü evler Haberi

akıl küpü evler

İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu Detaş Konut ile On-Taş İnşaat şirketlerini bir araya getiren 35 katlı proje, Mogan Gölü'nün yanı başında yükseliyor. Ede Tovver'da 121 residence daire yer alıyor. Proje ortaklarından Serhan Bulut, Mogan Gölü manzaralı proje ile ilgili şunları söyledi: "Kent merkezine yakın olmayı isteyenler de Ede Tovver'ı tercih ediyorlar. Ede Tovver'daki 1+1 konutlar 75,5,81 ve 87 metrekare. Öğrenci ve öğretmenlere hitap eden l+l'leri bölgedeki diğer projelerden farklı tasarladık ki bu da projemizi ayrıcalıklı hale getiriyor. 2+1 konutlar 111 metrekare, 3+1 konutlar 132,5 metrekare ve 168,5 metrekare, 4+1 konutlar ise 205,5 metrekare alana sahip. Anahtar teslimler 2015 yılının Kasım ayında...