23 / 07 / 2024

akıllı camların kullanımı

akıllı camların kullanımı

Çeşitli otomasyon sistemleri donatılmış ve elektronik eşyaların birbiriyle haberleşebildikleri ağ altyapılarına sahip "akıllı ev" konseptini giderek daha fazla duyar olduğumuz şu günlerde, bir ilginç gelişme de pencere camlar konusunda yaşanıyor.

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

BDDK’dan DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık talebi! Öncelik işyerlerinin olsun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), deprem bölgesindeki DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. 

Telefonunuzun pili hemen bitsin istemiyor musunuz? Bu 10 uygulamayı silin

Pil, akıllı telefonların kullanıcıların en çok endişelendiği yönüdür. Bu uygulamalar pili tükettiği için bu çok zorlayıcı olsa da, cihaz açılır  açılmaz enerji tüketimini azaltmanın ve pil ömrünü artırmanın farklı yollarını düşünmeye başlıyoruz. işte size seçenekler.

En iyi pile sahip 20 akıllı telefon! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

DxOMark en iyi pillere sahip akıllı telefonları duyurdu. Bu 20 telefonun bataryası çok güçlü liste başında ise iPhone yok! Peki, en iyi pile sahip olan akıllı cep telefonları hangileri?

Carrefoursa'dan Samsung akıllı telefonlara indirim! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa, en popüler Samsung Galaxy A serisi akıllı telefonlarda indirimli fiyatlar sunuyor. Peki, Samsung Galaxy A serisi akıllı telefonların Carfurusa'da fiyatı ne kadar? 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'dan Oppo akıllı telefonlara indirim! Son 1 gün! 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa, Oppo tutkunlarına akıllı telefonlarda harika indirimler sunuyor. Peki Oppo markalı akıllı telefonların Carrefoursa'daki fiyatları ne kadar? 30 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi...

Migros'tan müjde! Xiaomi akıllı telefonlar satışta! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen süpermarketlerinden biri olarak bilinen Migros, Xiaomi cep telefonlarında inanılmaz indirimler yaptı. Peki Xiaomi akıllı telefonların Migros'ta fiyatları ne kadar?18 Ekim 2022 Güncel fiyat listesi için tıklayınız…

Carrefoursa'dan Oppo akıllı telefonlara indirim! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa, Oppo tutkunlarına akıllı telefonlarda harika indirimler sunuyor! Peki, Oppo markalı akıllı telefonların Carrefoursa'daki fiyatı nedir? 15 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi...

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Okul öncesi MediaMarkt'tan indirim! Akıllı saat, tablet, laptop... İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okullar açılmadan önce MediaMarkt, teknolojik ürünlerini inanılmaz fiyatlarla satışa çıkardı! MediaMarkt'tan güzel haber geldi! Akıllı saat, tablet, laptop... Peki, MediaMarkt'ta akıllı cihazların fiyatları n ne kadar?İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

akıllı camların kullanımı Haberi

akıllı camların kullanımı

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Lawrence Berkeley Ulusal Laboratuarınca geliştirilen bir kaplama tekniği sayesinde pencere camları ısı ve ışığı engelleyebilir hale getirilmiş. Üzerinde kaplanan materyale uygulanan voltajla, ister kullanıcı tarafından isterse hava değişimlerinde otomatik olarak tepki verebilir hale getirilen cam, kullanıldığı evlerde yazları serin, kışların ise sıcak geçmesine katkı sağlıyor. 


TASARRUF SAĞLAYACAK


Nanoteknoloji ile üretilen kaplama materyalinin ısı engelleme konusunda yüzde 50. ışık engelleme konusunda ise yüzde 70 verimle çalıştığını belirten uzmanlar, sistemin 2 bin sefer açma kapama ömrü olduğunu ifade ediyorlar. Her yeni teknolojide olduğu gibi piyasaya çıktığı ilk zamanlarda yüksek bir fiyat etiketine sahip olması beklenen akıllı camların ısıtma-soğutma faturalarında sağlayacakları tasarruf ile yakın geleceğin akıllı evlerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaları hiç de şaşırtıcı olmayacak. 


Sabah...