03 / 05 / 2024

Akıllı ev projeleri detayları

Akıllı ev projeleri detayları

Teknoloji artık hayatımızın her noktasında ve vazgeçilmezler arasında girdi. Gelişen teknolojiye ayak uyduran sektörlerin başında konut geliyor. Özellikle akıllı ev projeleri dikkat çekiyor..

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Samsung’dan sürpriz karar! VR7700BM akıllı robot süpürgede müthiş fırsat!

Samsung, ev temizliğinde resmen moda haline gelen akıllı robot süpürgelerde çok sevindirecek bir karara imza atarak kredili ödeme ve ücretsiz teslimat fırsatlarını duyurdu. Samsung’un duyurduğu müjdeli haberin ardından VR7700BM akıllı robot süpürge araştırılmaya başlandı.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge kaç TL oldu?

Son dönemin gözde ev aletlerinde biri olan akıllı robot süpürgelerde fiyatlar artmaya devam ediyor. Peki Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge kaç TL oldu? İşte detaylar...

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy’nin motorlu pergola çözümleriyle restoran ve kafelerde bahçe keyfine yüksek konfor katılıyor...

Akıllı ev ne?

Son yıllarda sıkça duyduğumuz akıllı ev konsepti hayatımızın içine iyice girmiş durumda. Peki akıllı ev ne? Akıllı ev bize ne sağlar? Akıllı evle enerji tasarrufu yapabilir miyiz? İşte detaylar...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Akıllı ev projeleri detayları Haberi

Akıllı ev projeleri detayları
Teknoloji artık hayatımızın her noktasında ve vazgeçilmezler arasında girdi. Gelişen teknolojiye ayak uyduran sektörlerin başında konut geliyor. Özellikle akıllı ev projeleri dikkat çekiyor. Konforlu bir ortam sunan akıllı evler, hayatı kolaylaştırıyor. Hazırlanan yazılım ile sipariş vermek, çilingir çağırmak ve evin güvenliğini sağlamak gibi 45 ayrı hizmet alımı mümkün. İnternetin olduğu her yerden evinizi yönetebilirsiniz. Evinde böyle bir sistemin olmasını isteyenlerin ortalama 4 ila 6 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor. Artık teknoloji günlük hayatımızın çok içinde ve konu dekorasyona geldiğinde teknolojiyi göz ardı etmemiz yanlış olur. Örneğin yeni evinize taşınırken önce televizyonunuzun odadaki duruşunu kararlaştırıp daha sonra dekorasyonu şekillendirmek daha akıllıca olur. Bir ön planlamayla, televizyonunuzu, kapalı kapılar ardına saklamaya gerek kalmadan ilginç bir dizayn ifadesi olarak...