27 / 04 / 2024

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy’nin motorlu pergola çözümleriyle restoran ve kafelerde bahçe keyfine yüksek konfor katılıyor...



Müşterilerine dört mevsim bahçe keyfi yaşatmak isteyen restoran ve kafe işletmecilerinin tercihi Somfy motorlu pergola sistemlerinden yana. 

Somfy, pergolaları teknolojiyle tanıştıran çözümleriyle hem yaz hem de kış aylarında keyifle konforu bir arada sunuyor. Somfy’nin motorlu pergola sistemleri, uzaktan kumandanın sadece tek düğmesine basılarak açılıp kapanabiliyor. Sistem sayesinde gölgelikler, gölge ve güneş ışığını ayarlayabilmek için istediğiniz kadar açılma ve kapanma özelliğine sahip. Yağmurlu havalarda tamamen kapanarak yağmurun içerii girmesini de önlüyor.

Somfy den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Somfy motorlu pergola sistemleri, kusursuz çalışması sayesinde mekanizma ve kumaşın ömrünü uzatıyor. Motorlu pergolanızın kumaş gerginliği, bozulmadan uzun süre kalitesini koruyabiliyor. Ürün, pergolanızın kumaş cinsine bağlı olarak yağmurlu havalarda atık suyun akıp gitmesini de sağlıyor. Hem sisteme bir engel takıldığında hem de pergolanızın kumaşı tam gergin konuma geldiğinde motor çalışmayı durduruyor böylece sistem korunmuş oluyor.

Somfy den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Sıcak bir atmosfer yaratmak istediğinizde; ışık kısma sistemli aydınlatma alıcısı, pergola veya bahçenizdeki aydınlatma seviyesini kontrol ederek ayarlama imkanı sunuyor. Ayrıca bahçe mobilyalarınızı UV ışınlarının zararlarından otomatik olarak korumak istediğinizde, kablosuz güneş sensörü seçeneği de kolaylıkla pergola ya da bina cephenize monte işlemi yapılabiliyor. İstendiği takdirde, TaHoma akıllı ev sistemi veya Connexoon kullanarak, pergolayı başka Somfy ürünleri ile birlikte kumanda etme ve akıllı telefondan yönetebilme fırsatı da bulunuyor.
 


Geri Dön