28 / 04 / 2024

Akıllı evler kolaylık

Akıllı evler kolaylık

Son yıllarda rağbetin arttığı akıllı evlerde, bütün donanımların bir arada tek merkezden kontrol edilmesi kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlıyor. Son yıllarda rağbetin arttığı akıllı evler birçok özelliği ile hayatı kolaylaştırıyor.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar almak isteyenlere müjde! Turkcell’den, 36 aya varan vadelerle sömestir kampanyası!

Turkcell, 10 ila 23 Ocak 2023 tarihleri arasında Turkcell mağazaları ve Pasaj’da müşterilerine özel, tablet, akıllı telefon, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe çok cazip teklifler sunacağını duyurdu.

ŞOK Market'te elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 31 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM’de akıllı saat 149 lira, ışıklı kettle 249 lira! 2 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’de bu hafta akıllı saat 149 lira, ışıklı kettle 249 lira, 12 parça porselen yemek takımı 349 lira, 3 katlı ayakkabılık 399 liraya satılacak. İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM'de çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Cuma kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Aradığınız HUAWEI akıllı saatler artık daha uygun! 25 Eylül 2022 fiyat listesi 

Önde gelen bilgi ve teknoloji firması Huawei ürettiği telefonlarla hem Samsung hem Apple telefon pazarını salladığı gibi akıllı saatlerde de iddiasını sürdürüyor. Peki HUAWEI WATCH GT 3 ve HUAWEI WATCH GT 2 Pro kaç lira? İşte sizin için kıyaslamalı bir liste hazırladık.

Hayatı kolaylaştıran akıllı saatler MediaMarkt'ta! İşte Huawei, TCL, Apple, Amazfit 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaşamlarımızda bizlere kolaylık sağlayan akıllı saatler; MediaMarkt'ta satışta! Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? MediaMarkt'ta hangi akıllı saatler satılıyor? İşte Huawei, TCL, Apple, Amazfit 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bütçe dostu akıllı saat arayanlar dikkat! İşte Amazfit akıllı saat modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Giyilebilir teknoloji ürünü akıllı saatler, artık her yaş grubu tarafından tercih ediliyor. Akıllı saat denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Amazfit akıllı saat modelleri ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Akıllı şehirlerde yapay zeka ve merkezi yönetim büyük önem taşıyor!

Akıllı şehirlerde güvenlik için mobilite, bağlantı ve yapay zeka büyük önem taşıyor...

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Akıllı evler kolaylık Haberi

Akıllı evler kolaylık

Son yıllarda rağbetin arttığı akıllı evlerde, bütün donanımların bir arada tek merkezden kontrol edilmesi kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlıyor. Son yıllarda rağbetin arttığı akıllı evler birçok özelliği ile hayatı kolaylaştırıyor. Örneğin akıllı evler, hırsızlık, gaz kaçağı, yangın, su kaçağı, panik durumlarını farkeder ve gerekli tedbirleri alır. 


Yaşadığımız mekanlarda kullandığımız tüm donanımların, bir arada tek merkezden kontrolü ve hayatı kolaylaştıran sistemlere akıllı ev denmektedir. Günümüzde üreticiler evdeki hemen hemen tüm cihazları akıllı hale getirmeyi başardılar. Bunların kimi halen test aşamasında olmakla birlikte, birçok ürün pazara sunuldu ve evlerde kullanılmaya başlandı. Bu güne kadar ağırlıklı olarak güvenlik ve eğlence sistemleri üzerine yoğunlaşan üreticiler artık bambaşka alanlarda çözümler geliştirmeye başladılar. 


İŞİKLAR KONTROL ALTINDA 

Piyasaya sunulan akıllı ampuller, Android ve İOS cihazlara kurulabilen uygulamalar sayesinde uzaktan kontrol...