04 / 05 / 2024

akıllı klozet tasarımları

akıllı klozet tasarımları

Evimizde giderek ‘akıllanan’ teçhizatlara son yıllarda banyolar ve klozetler de eklendi. Öyle ki dünyada tuvalet anlayışı bile değişiyor, Avrupa’da yeni tuvaletlerde ılık sulu, otomatik taharet sistemi bulunuyor.

Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Teknoloji devi Apple, Watch X ile akıllı saatte boyut atlıyor. Üst düzey tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanan marka, akıllı saatte devrim yaratacak. İşte detaylar...

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Karar verildi: Artık akıllı telefonlarda tek tip olacak

Avrupa Birliği Parlamentosu akıllı telefonlara ilişkin tasarıyı onaylayarak, cihazların tek tip şarj girişli olmasına karar verdi.

Türkiye’den 28 ülkeye akıllı telefon! Tam 9,4 milyon dolar!

Dünyanın en ünlü firmalarının ülkemizdeki yatırımları yerli akıllı cep telefonu üretimlerinde hızlı bir şekilde artış sağlarken bu senenin ocak-temmuz döneminde 28 ülkeye 9,4 milyon dolarlık 62 bin 653 akıllı telefon ihraç edildi. İşte detaylar…

AB’den teknoloji şirketlerini ilgilendiren yasa! Akıllı telefonların batarya ömrü uzatılacak

Avrupa Birliği (AB), Apple ve Samsung gibi dünya devi akıllı telefon ve tablet üreticilerinin pil ömürlerini uzatmalarına ve yedek parçaya kolay erişim sağlamalarına yönelik yasa tasarısı hazırladı.

Teknosa'dan Samsung Galaxy A32 alana Galaxy Fit 2 akıllı bileklik sadece 299 TL! 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung'un en sevilen akıllı cep telefonlarından biri olan Samsung Galaxy A32 satım alımlarında Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklik hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy A32 fiyatları ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Akıllı şehirlere 326 milyar dolar yatırım!

Koronavirüs salgınında akıllı şehir yatırımlarını yeniden gündeme taşıdı. Uzmanlar, dünya genelinde 2025 yılına kadar akıllı şehir altyapısına 326 milyar doların üzerinde yatırım yapılacağını tahmin ediyor. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

akıllı klozet tasarımları Haberi

akıllı klozet tasarımları


DİJİTALLEŞMEDEN nasibini alan tuvaletler de günümüzde teknoloji, hijyen ve tasarım bakımından bir dönüşümden geçiyor. Sabah uyandığınızda yatağınızdan duşun suyunu açmanızı, hatta ısısını ayarlamanızı sağlayan sistemlerden, vücudunuzun kas-yağ oranına kadar kapsamlı analizini sunan terazilere akıllı teknolojiler, banyolarda yavaş yavaş boy gösteriyor. İsviçreli banyo ürünleri firması Geberit’in Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu, “akıllanan” tuvaletlerden bahsederken, “Mesela karanlıkta hafif aydınlatma sağlayan bir ürün var. Geceleyin tuvalete gittiniz, tuvaletin ışığını yakmanıza gerek kalmadan sensörlerle geldiğinizi anlayıp loş ışık veriyor. Böylece siz de yatağınıza dönerek rahatça uykuya dalabiliyorsunuz” örneğini veriyor.


Teknoloji uzmanlarına göre, akıllı teknolojiler 5-10 yıla öyle bir noktaya gelecek ki eve girdiğimizde bizi algılayan cihazlar, evin ısısından aydınlatmasına, hatta müziğe kadar kişisel tercihlerimize göre tüm ambiyansı ayarlayacak. Bugün baktığımızda, tuvaletlerin dahi teknolojideki gelişmelerden...