01 / 05 / 2024

akıllı mobilya 2015

akıllı mobilya 2015

Günün büyük kısmının geçirildiği ofislerde tercih, kolay kullanım sunan ve sağlıklı mobilyalar oluyor. Cemal Tekin, iş dünyasından aldıkları taleplere göre AR-GE yaptıklarını ve tasarım çalışmaları geliştirdiklerini kaydetti

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Evgör Mobilya'dan akıllı sehpa!

Evgör Mobilya, sahip olduğu akıllı orta sehpa modelleriyle, özellikle küçük metrekareli ev veya ofisler için mekandan tasarruf sağlayan çok işlevli çözümler sunuyor.

Çilek Mobilya, Akıllı Mobilya modelleriyle 444 mağaza açtı!

İnegöl'de Türkiye'nin ilk 'Akıllı Mobilya' üretim merkezini kuran Çilek, çocuk ve gençlerin teknolojik isteklerini ürünleriyle buluşturdu. Bu sayede 5 kıtada, 66 ülkede, 444 mağaza açtı.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği 14-15 Mayıs 2015 tarihinlerinde,Bursa'da Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenliyor.

Çilek akıllı mobilya üretti!

Çilek, son yıllarda hayatın her alanına giren akıllı cihaz teknolojilerini mobilyalarına uyarlayarak akıllı mobilya üretti. Çilek Mobilya, özel olarak tasarladığı ürünlerine teknolojik detaylar da ekleyerek çocukların hayatını kolaylaştırıyor.

Çilek teknolojiye uygun akıllı odalar tasarlıyor!

Çilek, son yıllarda hayatın her alanına hakim olan “akıllı cihaz” teknolojilerini mobilyalarına uyarlayan ilk Türk mobilya markası oldu.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Akıllı Şehirler Çalıştayı gerçekleştirildi!

Başkent Ankara'nın geleceğine ufuk çizmek ve Araştırma - Geliştirme (AR-GE) faaliyetlerinin geliştirilmesi hedefiyle “Akıllı Şehirler Çalıştayı” 05 Şubat 2015 tarihinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirildi.

Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta!

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri 2015 yılı boyunca ayda bir kez “Akıllı Ev Sistemleri” üzerine eğitimler düzenleme kararı aldı. Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta başlıyor.

Türkiye’nin ilk akıllı deposu için geri sayım başladı!

Akıllı raf sistemleri ile Türkiye’de ve dünyada önemli bir marka haline gelen Temesist Raf, Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli tam otomatik, tamamen insansız çalışan akıllı deposunu 2015 yılında üretmeye hazırlanıyor.

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı 29-30 Nisan 2015'te!

"Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı"nın dünyada giderek artan enerji talebinin daha rasyonel kullanılmasına akıllı sayaç politik ve stratejileri ile akıllı binalar ile otomasyon sistemlerine büyük katkı sağlanacağı düşünülüyor.

akıllı mobilya 2015 Haberi

akıllı mobilya 2015

Çalışma saatlerinin uzunluğuna dikkati çeken ofis mobilyası üreticileri, mobilya rahatlığı ve çalışma gruplarının kolay kullanım sunmasının ofis çalışanlarının performansları üzerinde önemli etki sağladığını vurguluyor. Performans artırmanın formüllerinden biri de ofiste yeni gelişen “akıllı mobilyalar”…

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, iş dünyasından aldıkları taleplere göre AR-GE yaptıklarını ve tasarım çalışmaları geliştirdiklerini kaydetti.

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle hayatımızın bir parçası haline gelen akıllı ürünlerin gün geçtikçe farklı sektörlere yayılmaya devam ettiğini belirten Cemal Tekin, şunları söyledi:

“Günün büyük kısmının geçirildiği ofislerde tercih, kolay kullanım sunan, sağlıklı mobilyalar oluyor. Çalışanlar, evlerinde olduğu gibi rahatı gün boyu vakit geçirdikleri işyerlerinde de görmek istiyorlar. Sonuçta bizim sektörde de akıllı mobilyalar gelişmeye başladı. Özellikle omurga dostu akıllı ofis mobilyaları üreterek uzun çalışma saatlerini çile olmaktan çıkarıyoruz.”

Tekin,...