16 / 05 / 2024

akıllı şehir işbirliği

akıllı şehir işbirliği

İBB, İSBAK ile Ericsson Mevcut Durum Analizi kapsamında hali hazırda var olan akıllı şehir yaklaşımına katkı amacıyla iş birliği gerçekleştirecek.

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arzum Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi

Arzum akıllı robot süpürge, hem süpürme hem de paspas özelliği sayesinde kapsamlı bir temizlik sunuyor. Peki Arzum Akıllı Robot Süpürge ne kadara satılıyor? İşte detaylar...

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Vatan’da indirimde! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Vatan’da indirimli satılıyor. Uzun süreli kullanım ve güncelleme desteğinin yanı sıra verilerin depolanması için tavsiye edilen bellek 128 Gb. Peki ürün ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...

100 liradan 6 bin liraya çıktı! Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu! 2 gün içinde ödenmezse 6 bin ödenecek!

Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu. 2 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise 6 bin TL ödenecek. İşte detaylar!

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Akıllı telefonlarla kontrol edilebilen Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı A101 kampanyasına dahil oldu.  İşte herkesin beklediği Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı cihazın özellikleri ve piyasadaki diğer satış noktalarındaki fiyat listesi

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

akıllı şehir işbirliği Haberi

akıllı şehir işbirliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ (İSBAK) ile Ericsson (NASDAQ: ERIC), Mevcut Durum Analizi kapsamında hali hazırda var olan akıllı şehir yaklaşımına katkı amacıyla iş birliği yapacak. 


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İspanya'nın Barselona şehrinde organize edilen ve dünyanın en prestijli fuarları arasında gösterilen Dünya Mobil Kongresi'nde, akıllı belediyeciliğin öncülerinden İBB, teknoloji devlerinden Ericsson’la iş birliği anlaşması yaptı. 


MWC 2017 Ericsson'un standında yerli ve yabancı basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen imza törenine, Ericsson’un Endüstri ve Kamudan Sorumlu Dünya Başkanı Charlotta Sund, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Kalkancı, İSBAK A.Ş. Genel Müdürü Muhammed Alyürük, İBB Medya A.Ş Genel Müdürü Yunus Göksu ile diğer yetkililer katıldı. 


İmza törende konuşan İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İstanbul’un akıllı...