22 / 05 / 2024

akıllı şehirler türk telekom

akıllı şehirler türk telekom

ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2018, kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Önal, Türk Telekom'un hedef ve projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Xiaomi’den çılgın fiyat! O akıllı saat modelinin fiyatı 559 TL’ye düştü… İşte fiyat listesi

Dünyaca ünlü akıllı saat üreticisi Xiaomi, üstün özellikli modelinde indirim yaptı. 549 Türk lirasından satışa sunulan üstün özellikle bu saat, birçok kullanıcının dikkatini çekiyor. Ayrıca meraklıları için en uygun fiyatlı diğer akıllı saat modellerinin fiyatlarını listeledik…

Instagram’a Türkçe Altyazı Özelliği Eklendi

Milyonların kullandığı sosyal ağ Instagram’ın akış videolarına Türkçe otomatik altyazı özelliği geliyor…

Akıllı şehirler yeni dönemde ön plana çıkacak!

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Karabağlı, yeşil dönüşümün 2030 hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir kentlerin hayata geçirilmesi için akıllı şehirlerin ön plana çıkacağına dikkat çekti.

Akıllı şehirler yaygınlaşıyor: Kentler dönüşüyor!

Akıllı şehirler gittikçe ön plana çıkıyor. Akıllı şehirlerin yarattığı değerin örneklerle aktarıldığı bir rapor hazırlandı. Bu raporda, akıllı şehirler için yapılması gerekenlere yer verildi. Peki akıllı şehirler neden önemli? İşte ayrıntılar...

Şehirlerde yeşil dönüşüm ve akıllı bina dönemi!

Akıllı şehir uygulamaları ve yeşil dönüşüm son zamanlarda sektör temsilcileri tarafından sıkça konuşulan ve gündeme getirilen konulardan. Peki akıllı şehirler nasıl yapılmalı? İşte akıllı şehir ve yeşil dönüşümün ayrıntıları...

Akıllı şehirler için hangi teknolojiler kullanılmalı?

Büyük şehirlerde yaşamı kolaylaştırmak için akıllı şehir teknolojileri çok önemli hale geldi. Bu uygulamalar kentleri daha yaşanılır ve daha insan odaklı kılıyor. İşte şehirleri akıllandıracak, çoğu ulaşım odaklı çözümler...

Akıllı şehir teknolojileri trendi yükseliyor!

Akıllı şehir teknolojileri yükseliş gösteren trendlerden. 2019'da 83,1 milyar dolar pazar büyüklüğüne sahip akıllı şehirler ekosistemi, 2026'ya kadar 297 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak.

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi kuruldu!

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Shadı Khoja tarafından kuruldu.

Azerbaycan, işgalden kurtarılan yerlerde akıllı şehirler kuracak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda, yeniden kurulacak yerleşim birimlerinde "akıllı şehir" ve "akıllı köy" konseptlerinin esas alınacağını söyledi. 

akıllı şehirler türk telekom Haberi

akıllı şehirler türk telekom

Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, dünyanın yeni yeni konuşmaya, hayata geçirmeye başladığı akıllı şehir uygulamalarında Türkiye'de somut adımlar atan ve bu konsepti sahiplenen ilk operatör olduklarını söyleyerek, "Türk Telekom olarak akıllı şehirler vizyonunu sahipleniyoruz. Halihazırda 10 ilde projelerimiz devam ediyor. İlerleyen zamanlarda 81 ilimizde projelerimizi yaygınlaştırmak istiyoruz." diyerek konuştu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal akıllı şehir projeleri hakkında da açıklamalar yaptı. 

Yeni nesil şehirlerde yenilikçi hizmet sunacaklarını aktaran Önal şunları söyledi; 

"Türkiye'de internet kullanımının yaygınlaştırılmasından akıllı şehirlere, yeni teknolojiler için uluslararası iş birliklerinden, küçük şirketlere ortak olup büyümelerini destekleyerek ülke kalkınmasına katkı sağlamaya kadar birçok farklı alanda önemli adımlar attık. CES'in de bu yıl...