29 / 04 / 2024

akıllı tatil Turizm

akıllı tatil Turizm

Avea ile Rixos Otelleri işbirliğiyle hayata geçirilen "Zenginleştirilmiş Gerçeklik" projesi kapsamında, akıllı tatil dönemi başlatılıyor. Proje, Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Rixos Sungate Oteli'nde yapıldı...

Akıllı ev dönemi başladı!

Uzun bir tatil için yola çıkan birçok kişinin aklı evinde kalıyor. Tatil hazırlıkları yaparken eviniz için aldığınız geleneksel güvenlik önlemleri ise yetmiyor. Bu nedenle artık akıllı pek çok uygulama ve çözüm bulunuyor.

Canalhıll Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canalhıll Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Nasser Alswaıdan tarafından kuruldu. 

Samsun'un Akıllı Şehir Stratejisi hazırlanıyor!

ORTA Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt Özen, "Türkiye'de ilk kez uygulayacağımız proje ile Samsun'un 'Akıllı Şehir Stratejisi'ni hazırlayacağız. Alt yapı, turizm, ulaşım, ekonomik, teknolojik ve birçok farklı alanı içerisine alarak bu stratejiyi hazırlayacağız" dedi.

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Fethiye ve Göcek'in yıllık turizm değeri 378 milyon TL!

Fethiye - Göcek ÖÇK bölgesinde, Türkiye'nin deniz ve kıyı koruma alanları sisteminin güçlendirilmesi projesi kapsamında yapılan araştırmada, bölgenin yıllık turizm gelirinin 378 milyon TL olduğu açıkladı...

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Mehmet Çevik: Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız!

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik yaptığı açıklamada "Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak. Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız" dedi

Ede Tower projesi akıllı ev sistemiyle inşa ediliyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden Incek'te kule konut projesi olarak hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

akıllı tatil Turizm Haberi

akıllı tatil Turizm

Avea tarafından ilk kez Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Rixos Sungate Oteli'nde hayata geçirilen, gerçek dünya ile online dünyanın sınırlarını birleştirilen "Zenginleştirilmiş Gerçeklik" projesinin geliştirilmiş tanıtımı, Rixos Sungate Otel'de yapıldı. 


Proje kapsamında Rixos otellerine gelen müşteriler, kapıdan klimaya, sinema, ses ve ışık sistemini uzaktan kontrol edebilmesini sağlayan otokontrol sisteminin yanı sıra tesis içine konulan cihazlarla turistler her an bilgilendirilecek. 


Tanıtım toplantısında konuşan Avea Kurumsal İş Birimi Direktörü Tunç Taşman, turizm sektöründe de sadece kaliteli hizmet vermenin yetmediğini, teknolojiden en iyi şekilde faydalanan ve akıllı çözümlerle hizmet kalitesini artıran, müşterilerine daha farklı deneyimler yaşatan firmaların rekabette bir adım öne geçtiğini dile getirdi.


Projenin, müşterilerin tatil hayatını kolaylaştırdığını ve hoş bir deneyim yaşattığını ifade eden Taşman, "Akıllı duraklar, otel müşterilerine benzersiz bir deneyim...