28 / 04 / 2024

Akıllı Veri Merkezi Hizmet Çözümü inşaat maliyetleri

Akıllı Veri Merkezi Hizmet Çözümü inşaat maliyetleri

Huawei, Shenzhen'de gerçekleşen Endüstriyel Dijital Dönüşüm Konferansı'nda Akıllı Veri Merkezi Hizmet Çözümü'nü tanıttı

ŞOK’ta 3 kişilik salıncak 1.199 TL’ye, Cif tüm yüzeyler 31,90 TL’ye, akıllı hassas tartı 399 TL’ye düştü!

Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenler için ŞOK’tan büyük indirim haberi geldi. Bu doğrultuda, 3 kişilik salıncak 1.199 TL’ye, Cif tüm yüzeyler 31,90 TL’ye, akıllı hassas tartı 399 TL’ye düştü. İşte 27 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Hepsiburada'da bugüne özel akıllı telefonlarda indirim! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin kapsamlı alışveriş sitelerinden hepsiburada 27 Eylül 2022 tarihi ile sınırlı akıllı telefonlarda indirim kampanyası düzenledi. Yanlış duymadınız... Sayaç çalışmaya başladı. Acele edin.

N11'de akıllı telefonlara yüzde 4 indirim! İşte General Mobile GM21 Plus 4 GB 64 GB 2 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en çok tercih edilen e-alışveriş platformlarından N11, General Mobile GM21 Plus 4 GB 64 GB akıllı telefonları yüzde 5 indirimle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Akıllı şehirlerde yapay zeka ve merkezi yönetim büyük önem taşıyor!

Akıllı şehirlerde güvenlik için mobilite, bağlantı ve yapay zeka büyük önem taşıyor...

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Huawei'den inşaat maliyetlerini yüzde 20 azaltan hizmet!

Huawei, Shenzhen'de gerçekleşen Endüstriyel Dijital Dönüşüm Konferansı'nda Akıllı Veri Merkezi Hizmet Çözümü'nü tanıttı

Akıllı şehir rol modeli Esenler!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Esenler’de kurulacak ilk akıllı şehir ve mobilite test merkezi için bugün işbirliği yapılacağını dile getirdi. Varank, bu projenin rol model olacağını da ifade etti. 

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi’nin bu yılki teması: Akıllı Teknolojiler!

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi, 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Aydınlatmada Akıllı Teknolojiler”...

Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ),İpekyolu Kalkınma Ajansı mali desteği ile Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi (ARBİM)’i kuruyor.

Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre ve Fuarı 12 -13 Nisan'da!

Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Arçelik, Akıllı Ev Asistanı geliştirdi!

Arçelik, Akıllı Ev Asistanı geliştirdiğini açıkladı. Asistan; online alışveriş yapıp yemek sipariş edecek, fatura ödeyecek, bankacılık işlemi yapabilecek, nöbetçi eczaneyi de hemen bulacak

Akıllı Veri Merkezi Hizmet Çözümü inşaat maliyetleri Haberi

Akıllı Veri Merkezi Hizmet Çözümü inşaat maliyetleri

Huawei, Shenzhen'de yapılanEndüstriyel Dijital Dönüşüm Konferansı'nda Akıllı Veri Merkezi Hizmet Çözümü'nü duyurdu.

Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre, yapay zeka, nesnelerin interneti ve 5G'nin yaygın bir şekilde kullanılmasıyla finans, kamu, üretim ve medya gibi çeşitli sektörler dijitalleşmede ön plana çıkıyor. Bu süreçte bir işletmenin beyni olarak nitelendirilen veri merkezleri de büyük önem taşıyor.

Anadolu Ajansı'nd ayer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşlerine yer alan Huawei Kurumsal BG Kurumsal Hizmet Başkan Yardımcısı Hank Stokbroekx, Shenzhen'de düzenlenen Endüstriyel Dijital Dönüşüm Konferansı’nda gerçekleştirdiği konuşmada, büyük veri merkezlerinin geleceğin odak noktası ve aynı zamanda zorluğu olacağını söyleyerek, "Büyük veri merkezlerinin 5 özelliği arasında; kaynakların uyumluluğu, yüksek güç verimliliği, iş sürekliliği, teknolojik yenilik ve zeka yer alıyor." şeklinde konuştu:

Konferansta, Huawei’nin müşterilerine sunduğu veri merkezi hizmetleri şu 4 ana başlıkta...