10 / 05 / 2024

Akınlar Tuğla İnşaat iletişim

Akınlar Tuğla İnşaat iletişim

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Akın, Mustafa Altuğ Akın, Mustafa Tuna Akın ve Ahmet Akın ortaklığında kuruldu.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İnan Tuğ tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Akınlar Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece'de Akın Menek tarafından kuruldu.

Akınlar Tuğla İnşaat iletişim Haberi

Akınlar Tuğla İnşaat iletişim

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Akın, Mustafa Altuğ Akın, Mustafa Tuna Akın ve Ahmet Akın ortaklığında kuruldu.

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Şirket mevzuata riayet etmek kaydıyla her nevi malın ithalatını,ihracatını ve toptan ticaretini yapmak. 2 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabınaarazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3 - İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla,kiremit,asmolen,ateş tuğlası,çimento ve yutong alımı,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 4 - Her türlü dekorasyon işleri tamirat ve boya işleri yapmak. 5 - Bina üretimi ile ilgili inşaat işlerinde kullanılmak...