24 / 07 / 2024

akiş birleşme kararı

akiş birleşme kararı

AK-AL Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş ile Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi birleştiler...

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

Akfen GYO büyüyor! 2 şirketle birleşti!

Isparta Yurt Yatırımları A.Ş.'nin ve Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleştirilmesine karar verildi.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

Son dakika haberi! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren normalleşme kararı!

Kısa Çalışma Ödeneği Uygulaması Cumhurbaşkanı Kararı ile 31 Mart 2021 tarihine kadar son kez uzatıldı. Kısa Çalışma Ödeneği, işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyet Gazetesi yazarı Cem Kılıç yeni desteklerle ilgili önemli bilgiler verdi...

İntema İnşaat, İntema Yaşam ile birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş olduğu doğrudan bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket tarafından "devir alınması" suretiyle, şirketin bünyesinde birleşilmesine karar verdi.

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Big Mamma’s 100 şubeye ulaşma kararı aldı!

Bursalı Nihat Yıldız’ın 1984'te Danimarka’da temellerini attığı, 1998'de ülkesine dönerek Bursa’da ilk şubesini açtığı ve bugün 62 şubesiyle lezzet tutkunlarını ağırlayan ‘Big Mamma’s’ büyüme kararı aldı.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

akiş birleşme kararı Haberi

akiş birleşme kararı


AK-AL Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş'nin açıklaması şu şekilde;


Şirketimiz tarafından 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136. maddesi ve  birleşme ile ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18., 19. ve 20. madde hükümleri ile Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: I, No: 31 sayılı 'Birleşme İşlemine İlişkin Esaslar Tebliği' hükümleri çerçevesinde Şirketimizin tüm aktif ve pasifleri ile birlikte kül halinde AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'ne devrolunması sureti ile iki şirketin birleşmesine izin verilmesi talebi ile Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmiş olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nca 23.11.2012 tarihli ve B.02.6.SPK.0.15.00-325.04.03-995-11200 sayılı kararı ile birleşme işlemine izin verilmiştir....