20 / 05 / 2024

Akiş Boya ürün çeşitleri

Akiş Boya ürün çeşitleri

Grup olarak yılın ilk dört ayında, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20 büyüdüklerini kaydeden İyigüllü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih İyigüllü, yıl sonu büyüme hedeflerinin ise yüzde 15 olduğunu bildirdi...

Akiş GYO paylarını geri aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugüne kadar geri almış olduğu Akiş GYO paylarının nominal değeri 2.360.687 TL.

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Alligator Yalı Boyası kusursuz bir görünüm sağlıyor!

Dış cephelere yeniden hayat veren Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor.

Artcrete mermer görünümüyle mekanlara farklılık getiriyor!

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

Filli Boya yeni ürün ve ambalajlarını tanıttı!

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart geliştirildi!

Kale Boya ve Sıva, Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart'ı geliştirdi. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor...

Betek Boya yeni ürünü Capatect Organic Sistem'i piyasaya sundu!

Capatect markasıyla 2003 yılından beri yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Betek Grubu, yeni ürünü Capatect Organic Sistem' i piyasaya sundu. Ürünün tanıtımını Yapı Fuarı' nda gerçekleştirildi...

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Akiş Boya, ürün çeşitliliğini artırıyor!

Grup olarak yılın ilk dört ayında, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20 büyüdüklerini kaydeden İyigüllü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih İyigüllü, yıl sonu büyüme hedeflerinin ise yüzde 15 olduğunu bildirdi...

Kimya sektörünün en başarılı AR-GE Merkezi DYO seçildi!

DYO ‘ilk’lerine devam ediyor. Boya sektöründe ilk Ar-Ge Merkezi Belgesi’nin sahibi olan DYO; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kimya sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi seçildi.

Kentsel Tasarım Projeleri'yle trafolar yeni görünüme kavuşuyor!

Antalya Kentsel Tasarım Projeleri şehri yeniliyor. Kentin görünen yüzünü değiştiren Kentsel Tasarım Projeleri' yle ilçede görüntü kirliliği oluşturan trafolar, boya ve kaplama çalışması ile yeni görünümlerine kavuşuyor.

Akiş Boya ürün çeşitleri Haberi

Akiş Boya ürün çeşitleri

İyigüllü Şirketler Grubu'nun üretim kuruluşu olan Akiş Boya, sanayi, otomotiv, mobilya, inşaat, tekstil ve izolasyon gibi birçok sektöre yönelik boya ve yardımcı ürünler imal ediyor. 


Grup olarak yılın ilk dört ayında, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20 büyüdüklerini kaydeden İyigüllü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih İyigüllü, yıl sonu büyüme hedeflerinin ise yüzde 15 olduğunu bildirdi. 


Bu sene 1 milyon 400 bin dolarlık ek bina ve makine yatırımına da gideceklerini söyleyen İyigüllü, aynı zamanda ürün portföylerini çeşitlendirmeye yönelik projeler yürüttüklerini de dile getirdi. 


Ar- Ge politikasıyla yüksek hedefler belirlediklerini vurgulayan Melih İyigüllü, öte yandan Carboline ile yaptıkları lisans anlaşmasıyla Türkiye'de endüstri boyaları pazarındaki yerlerini de güçlendirdiklerini iletti. 2013 yılında özel projelere ağırlıklı verdiklerini aktaran İyigüllü, "Carboline ile üretimini gerçekleştirdiğimiz yeni bir...