05 / 05 / 2024

Akiş Gayrimenkul kap

Akiş Gayrimenkul kap

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.

Akiş GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Üsküdar gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar'daki 1 bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO 2019 yılı 3. dönem geçici vergi gelir tablosu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2019 yılı 3. dönem geçici vergi gelir tablosunu KAP'ta yayınladı...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO Beykoz projesi imar planı iptal davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvuru yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracı için SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO 250 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç edilmesi hakkında karar alınması ile ilgili açıklama yaptı.

Akiş Kadıköy'deki projesi için Fiberton Prekast ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO ne zaman kar dağıtacak?

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı ödeme tarihi hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO Akasya AVYM kira ekspertiz değeri raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne ilişkin hazırlattığı ekspertiz değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Akiş GYO Akbatı AVM değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne ilişkin hazırlattığı değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Akiş Gayrimenkul kap Haberi

Akiş Gayrimenkul kap

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.


Kap Açıklaması:

Kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla, AKASYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ ve AKBATI ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam olarak ödeyen ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayanlar arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek olanlara 01/10/2017-31/10/2017 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 3,40-TL, EURO kurunun ise 4,00-TL olarak belirlenmesine, belirlenen kurların kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi şartı ile kira bedellerinin bu şekilde tespit edilmek sureti ile...